שתי עבודות חדשות -כרית -
C chayahd99 New member 22/5/08 #3 ../images/Emo45.gif שתי העבודות מקסימות תוכלי להסביר איך עשית את העבודה השנייה עם חתך ה-דוק-? האם תפרת את הרצועות הדקות מעל הבד הקיים או שיש כאן טלאים מחוברים זה לזה? מה הגודל של העבודה? אנחנו יכולים לעזור לך להחליט על הייעוד
../images/Emo45.gif שתי העבודות מקסימות תוכלי להסביר איך עשית את העבודה השנייה עם חתך ה-דוק-? האם תפרת את הרצועות הדקות מעל הבד הקיים או שיש כאן טלאים מחוברים זה לזה? מה הגודל של העבודה? אנחנו יכולים לעזור לך להחליט על הייעוד
ה הדור New member 22/5/08 #4 חיה../images/Emo140.gifלוקחים את גודל הבד לפי הרצון לעבודה גוזרים רצועות ברוחב אינצ" עושים חתך אחד,לתופרים אותו.בבתפר 6 ממ ורק אז את השני לא ע חותכים שנים יחד ,כי אז הכל התבלגן
חיה../images/Emo140.gifלוקחים את גודל הבד לפי הרצון לעבודה גוזרים רצועות ברוחב אינצ" עושים חתך אחד,לתופרים אותו.בבתפר 6 ממ ורק אז את השני לא ע חותכים שנים יחד ,כי אז הכל התבלגן
C chayahd99 New member 22/5/08 #8 ../images/Emo52.gif מתנצלת, אבל עדיין יש לי שאלות: מה זה חתך ה-דוק-? איך נקראת הטכניקה באנגלית? האם מדובר באותה טכניקת ויטראז' שהוזכרה בשרשור מקביל? זה נראה לי די דומה.
../images/Emo52.gif מתנצלת, אבל עדיין יש לי שאלות: מה זה חתך ה-דוק-? איך נקראת הטכניקה באנגלית? האם מדובר באותה טכניקת ויטראז' שהוזכרה בשרשור מקביל? זה נראה לי די דומה.
O ofelya New member 22/5/08 #5 עבודות מקסימות אין לעבודת טלאים יותר מדי עובי כדי להיות מפת שולחן נוחה ?
ח חרוזית1 New member 23/5/08 #11 הדור איזה כרית חמודה והמפה? או משהו אחר בודאי תהיה מקסימה כשיהיה גמור