שתי רינגוטונים של מלרוז לפלאפון

iqiqiq

New member
שתי רינגוטונים של מלרוז לפלאפון

http://www.mediafire.com/?1mcctamigxg http://www.mediafire.com/?59ljcgxy5ae אם אתם רוצים עוד אז תבקשו ואני אשיג לכם..זה מה שבינתיים מצאתי..

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifאומרים שני.

ולמה לעזאזל יש לה רינגטונים?

mikmikonet

New member
גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אם היה לי פלאפון שתומך בזה, הייתי מורידה! תודה רבה

אזההה שולטתתתתתתתתתתתת../images/Emo47.gif

מת עלל הקולללללל שלההה @@@@ ממששששששש יפפההההההההה :]]]] שמרתיי בארווורררררר אניי ישיםם אתת זה להודעותתתתת @@@ חבללללל שהיא לאא אמרהה : its MellRoZEEE the Wiineerr of ANTM C/ 7 @@@ ותודההההההההה י==ג==א==ו=ןןןןןןןןןןן מחשביםםםם אחדדד

שיר שהמצאתיי עלל האלוהיייייייייייייתתתת @@

אםםם ביוםםם מןןןןןןן הימיםםם אפגוווששש אתת דניאלללללללללווהייתתת אנייי יגיידדדדד להה שהיאאאא מושלמתתת וסגידההההה ויש להה תאומהההההההה שולטתתת ואלוהייתת זוכתתתתת העונה החמישיתתתתתת XDDD:: כפרעלייי שמעתיי תשיר הזהה וישרר נזכרתיי באלוהייוותתת

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

השראה מ"אם אפגוש את אלוהים" ?
ואל תשאל, ניקול ודניאל מה זה דומות. :-|

כןןןןן XDDD:: זהה על השירר הזהה

חחחח שמעתיי אותו ישררר חשבתיי עליהההםםם כפררעליהםםם @@@ וברור שהםם הכי שונותתת בארץץץץץץ אבלל שתיהםם אלוהיותתתתתת זהה ה-2 סוגיייםפםם שלל יופי הנדיריםם שלל העולםםם ובגלל זהה הם תאומות א=ל=ו=ה=י=וווווווו==תתת

ואניייייייייייי מחכהההההההה רצחחח

לשומרר מסךך שאמרתי לך להכיןן לייי עםם כלל התמונותתתת המוששללמות שלל מלללללללללררוווזזזזזזזזזזז @@@

../images/Emo207.gif הפרקקק לקטטט של עונההה 7 שהיההה

סופייייייייייתתת @@ העונה הכיי מכוערת בתולדותת ANTM הכייייייי הרבהה מכוערות בתולדותתת ANTM הפוטושטווויםם הכייי פאתטט בתולדותתתת ANTMMM ומלררררררררררררוווזזז? כמווווווווו כוכבב בתוךך כלל הבעע הזההה @@ כל אתגרר היא זוכהה כלללללל פעםםם מפוטושוטטט עלובב מוציאה תמונה עוצרתת נשימההההה אחרייי שנשארווו כללל אלהההה קשהה לי לדמייןן בכללל תגמרררררר.... חוץ ממלרוז אפילווו מקוםם 3 או 2 אנלאא יכול לדמיןןןןן@@@ אלוהיםםםםם ישמוררר מעונות כאלההה..

JoNy Boi

New member
יש לי שאלה אליך..

נגיד, ונגיד שמלרוז בגמר. מי לדעתך הכי מתאימה להיות איתה בגמר? (וכן, אני יודע שכולם פאתט וזוועות אבל בכל זאת אחת..
)

זהווווווווו זההה באמתתתתת קשההההה

אניייייייי לא חושבבב עללל מישיייייי אחתתתתת שמתאימההה להיותתתת בגמר באמתתתתתת שאיןןןן @@@@@ אבלללללללללל אםםםם כבררר.. בלחץץץץץץ בלחץץץץץץץ בלחץץץץץץ ורקק כיייי איןןן בררהההההההה הייתייייייייייי נותןןן לאנצ'ללל לא שהיא יכולהה להיותת טופפ מודללללל ולקרידייייי מקוםם 3 רק כיי היא ממשש רוצהה את זההה וגם לאא שיש מצבב בעולם שהיא תהיהה טופ מודלל באמתתתתת העונה הכיי גרועהה שנתקלתי בהה איי פעםםםםםם @@@ אבלללל הכייי מפחידותייי שטיירהה תשיםםם תתאומותת בגמרר ותיתן למישי לנצחח זה יהיהה שיאא השנאהה מכלל הזמניםםםםםם :((((( מלרוווווווווווווווזזזזזזז

JoNy Boi

New member
ולגבי התאומות

אני לא מתכוון לרמוז על מה שיקרה להן אבל רק שתדע שהן שמה רק בגלל הרייטינג..זאת אומרת שלהכניס תאומות זהות לתחרות זה ממש חסר משמעות..שתיהן נראות אותו דבר חוץ מזה שאמנדה נשית יותר ומישל פוטוגנית יותר..טיירה יכלה מקסימום לבחור רק אחת מהן.. (אבל מכיוון שהיא רוצה שיהיה מתח ביניהן אז היא לא מעיפה נגיד את אמנדה שהיא הרבה יותר גרועה ממישל)

NP16

New member
../images/Emo58.gifדי ענק

אתה מדבר כאילו שתיהן היו בפיינל,או משהו כזה.. אמנדה בכלל הגיעה יותר רחוק ממישל,אז אם כבר יותר הגיוני שמישל זאת זאת שטיירה גוררת. וגם זה לא,טיירה לא מרוויחה שום דבר מזה שהיא מחזיקה אותן "כל כך הרבה" (הייתה צריכה בכלל להשאיר אותן יותר..).

למעלה