שתי רשתות אלחוטיות - איך עושים זאת?

האדמור

New member
שתי רשתות אלחוטיות - איך עושים זאת?

בוקר טוב
ראיתי שבסביבה שלי יש שתי רשתות אלחוטיות לאותו אדם: אחת מאובטחת ואחת פתוחה, ככל הנראה עבור אורחים שמגיעים אליו.
איך עושים זאת? האם צריך שני קווי אינטרנט ושני ראוטרים או שניתן להשתמש בקו אינטרנט אחד וראוטר אחד ולהגדיר בו שתי רשתות אלחוטיות?

האדמור

New member
רגע, לא הבנתי...

זו תכונה שקיימת בכל נתב או רק בנתבים מסוימים?
אני משתמש ב- tp-link td-w8961nd האם זה אפשרי?

האדמור

New member
===)

בוקר טוב
תודה על התשובה
נכנסתי לקישור המצורף לעמוד 29, לאחר מכן נכנסתי להגדרות הראוטר לתוך אותו המסך שמצולם בעמוד 29, ניסיתי "לשחק" עם ההגדרות אולם עדיין לא ברור לי כיצד ניתן להפעיל בראוטר שלי שתי רשתות אלחוטיות בו זמנית.
אשמח אם תוכל להסביר זאת בצורה מפורטת יותר או להפנות אותי להסבר כזה.

cheif

Member
מנהל
אין לי את הנתב הזה מתחת ליד

אין לי את הנתב הזה מתחת ליד ולכן אני יכול רק לנחש. אני חושב שאם תשנה את מספר הרשתות האלחוטיות לשתיים (כלומר תגדיל את האינדקס ל-2) תתבקש לציין SSID נוסף. אתה צריך קצת לשחק ולחקור לבד, תוך שאתה קורה את כל העמודים הרלוונטים - לדעתי לפחות עד עמוד 31 - יש גם צילום מסך על הנושא בעמוד 30) או לפנות לתמיכה הטכנית של TP-LINK.

האדמור

New member
===)

ערב טוב
תודה על התשובה
רק בשביל להיות בטוח שאין כאן אי הבנה: אתה מתייחס למספרי העמודים שמופעים בתחתית של כל עמוד (ולא למספרי העמודים של קובץ ה-pdf), אני צודק?
אכן ניסיתי לשחק עם ההגדרות השונות, התרשמתי שלא ניתן לשנות את האינדקס, הוא תמיד נשאר 1 (זה גם מצויין בהוראות שבמודל זה ניתן רק להשאיר את הערך על 1), דבר שמעלה בי את המחשבה שאולי אין אופציה כזו בנתב הזה.
אני אנסה להעזר בתמיכה הטכנית, נראה אולי הם יודעים אם האופציה הזו בכלל קיימת, ואם כן כיצד מפעילים אותה.

sweetums

New member
יש לנתב 4 גרסאות חומרה שונות
ואני לא יודע אם הממשק זהה. בעדכון קושחה האחרון לגרסאת חומרה V4 נכתב"
Fixed the bug that wireless clients which got access through guest network couldn't obtain IP Address when VLAN was enabled."
אולי זה מופיע אצלך תחת הכותרת guest network.
&nbsp
אם הנתב עדיין באחריות, הייתי שוקל לעדכן את הקושחה ע"פ גרסאת !החומרה! של הנתב
http://www.tp-link.com/en/faq-46.html

האדמור

New member
===)

בוקר טוב
אוקי, אני רואה שזה מתחיל להסתבך קצת... אני רוצה להיות זהיר ולא לעשות משהו שעלול להשבית לי כרגע את הנתב...
בכל מקרה, על גבי האריזה ראיתי שמופיע ver 3.1

למעלה