שתי שאלות בבקשה

מצב
הנושא נעול.
שתי שאלות בבקשה

שתי שאלות בבקשה
1. שמעתי שאפילציה גורמת לעור לנקודות וחורים האם זה נכון? העור שלי גם ככה רגיש מאוד ואני חוששת. ולצערי אני ג'ינג'ית. לכן אין אף שיטה אחרת שתתאים לי מלבד אפילציה.
2. האם זה הגיוני שיש לי כל כך הרבה שיער אפילו על האף ובצידי האף ובאיזורים שאיש לא דמיין שיכול להיות שיער??? והבחנתי בתופעה רק השנה אני בת 23. אגב אני אחרי טיפול בריקוטן, האם שמעת על מקרים שהתרופה עודדה צמיחה מוגברת של שיער? כי עשיתי בדיקות דם ואין שום סיבה הורמונלית לשיעור שלי לפחות לדבריהם של הרופאים.

אודה לך מאוד מאוד לתשובה תודה

תשובות לשאלותייך

שתי שאלות בבקשה
1. שמעתי שאפילציה גורמת לעור לנקודות וחורים האם זה נכון? העור שלי גם ככה רגיש מאוד ואני חוששת. ולצערי אני ג'ינג'ית. לכן אין אף שיטה אחרת שתתאים לי מלבד אפילציה.
2. האם זה הגיוני שיש לי כל כך הרבה שיער אפילו על האף ובצידי האף ובאיזורים שאיש לא דמיין שיכול להיות שיער??? והבחנתי בתופעה רק השנה אני בת 23. אגב אני אחרי טיפול בריקוטן, האם שמעת על מקרים שהתרופה עודדה צמיחה מוגברת של שיער? כי עשיתי בדיקות דם ואין שום סיבה הורמונלית לשיעור שלי לפחות לדבריהם של הרופאים.

אודה לך מאוד מאוד לתשובה תודה
תשובות לשאלותייך
היי
דבר ראשון ממליצה לך לא לשמוע ולהאמין לשמועות תחווי בעצמך הכי אמין
במידה ולא יודעים לעבוד נכון אפשר לעשות המון נזקים גם חורים גם כתמים כל הנזקים נילמדים בקורסים שלי ,
במידה והולכים לטיפול אצל אפילטורית מנוסה ומקצועית אין שום נזקים,הנזקים לא מגיעים למי שהעור שלה רגיש אין קשר לרגישות עור ומקצועיות המטפל,נכון בצבע עור כמו שלך רק אפילציה וגם בצבע עור שחום או בהיר רק אפילציה,זה פנים ולא כדאי לגלח אותן,יתכן שהטיפול בתרופה עורר אצלך צמיחת שיער זה יכול לעשות דבר כזה,תרופות עוזרות ולפעמים גם משבשות מצבים,
בהצלחה גילי נוי

מצב
הנושא נעול.
למעלה