שתי שאלות בוגאס וידאו

Razi284

New member
שתי שאלות בוגאס וידאו

כל השאלות שלהלן מתייחסות לתוכנת Video Vegas בלבד. א. דגמתי קטע וידאו למחשב אך יש ברקע זמזום לאורך כל הקטע, איך אפשר להוריד את הזמזום הזה בעזרת פילטרים קיימים בוגאס, או בעזרת Plug-ins. אני מתאר לעצמי שזה משהו בסגנון של noise remover, אבל אין לי שום מושג איך להשתמש בו, גם לינק לאתר באנגלית שמסביר יהיה טוב. ב. ואני חושב שכבר שאלו את זה בעבר: כיצד אפשר לעשות שהסרט ירוץ אחורה. תודה

MaSTeRLou

New member
->

אם הזמזום מונוטוני וקבוע אפשר להחיל על הקובץ EQ ובו להחליש ערכים של צליל גבוה או נמוך בהתא לסוג הזימזום. אם אני לא טועה יש גם Hiss וHum Removal כPlugins. אני באופן אישי מעדיף לטפל ברעשים בתוכנת סאונד חיצונית, כדוגמת CoolEditPro או Goldwave, ששם יש שליטה טובה יותר על כל פיצ'ר כזה. לגבי הילוך איטי, בProperties של רצועת הוידאו קבע לה Rate נמוך. בVegas יש יופי של הילוך איטי.

Razi284

New member
--> המשך

תודה אני אנסה זאת, אני גם השגתי את התוכנה Sound Forge7 האם אפשר להוריד את הזמזום גם שם? ב. אני יודע איך לעשות הילוך איטי, מה שאני מנסה לעשות זה שהקליפ יתנגן אחורה, כלומר מהסוף להתחלה, לדוגמא אם יש לי סרטון של איש שקופץ למים אני רוצה לשים את הסרטון הזה הפוך ככה שהאיש יצא מהמים למקפצה. תודה

אני לא עובד עם ווגאס, ../images/Emo16.gif

אבל אם אני זוכר נכון ממה שנכתב בפורום- מספר שלילי ב-RATE יתן הילוך אחורי. ככה זה בפרימייר .
ניר

MaSTeRLou

New member
שלילי

זה לא כמו פרימייר. הבוקר תיעתע בי קצת ולא קראתי נכון את ההודעה. Reverse ניתן לעשות עם הVelocity Envelope (נמצא בInsert>Video Envelopes). ע"י קביעת הנקודה הראשונה ואחרונה בVelocity כ100- נוצר Reverse.

Razi284

New member
--> סוף דבר

בסופו של דבר הורדתי פלאג אינ של ווגאס שקוראים לו noise removal, וזה עשה עבודה לא רעה בכלל.

למעלה