שתי שאלות בנוגע ל PR

TrigATUSA

New member
שתי שאלות בנוגע ל PR

שאלתי בפורום השכן, אבל אז נזכרתי בפורום הזה... בזמנו הסבירו לי שמחזירים את המסמכים שהגשתי אחרי איזשהיא תקופה. זה נכון? הגשתי לפני יותר משנה ולא החזירו לי כלום את האישור על תעסוקה אני די צריך ויהיה לי קשה להוציא אחד חדש.. עקב התור המאוד מתארך בתל אביב (50% מהבקשות תוך 5 שנים!) אני רוצה להתחיל לחשוב על אלטרנטיבות יש לי אפשרות להגיש בלונדון, שם הזמן הראשון יותר ארוך (29 חודשים) אבל שאר הזמנים יותר קצרים בהרבה עדיף לי להתחיל את התהליך מחדש בלונדון? אני מפסיד וותק של שנה מצד אחד, אבל נמנע מהסיכון הדי גדול, 70% שחס וחלילה אני אפול לקבוצה השנייה והתהליך יקח 4-5 שנים.. מה אתם חושבים?

ZS CA

New member
אל תלחיץ עם הזמנים !!! מה זה אומר 50%

מהבקשות תוך 5 שנים !!!

אל תשכחו שיש כמות גדולה של אנשים לא מתאימים ש

שפותחים תיקים בלי שהם עומדים בקריטריונים, ואז הטיפול בתיק נדחה ונדחה. אני מכיר עורכת דין אחת שלוקחת 3500 דולר מכל אחד שנכנס אצלה בדלת, בלי באמת להערית ריאלית את סיכויין, ומגישה תיק בשגרירות, אחר כך אם הבחור לא מגיע ל 67 נקודות כי הוא לא מסוגל לעולמים לקבל 6 6 5 5 ב IELTS , התיק יכול להיגרר כי כשמבקשים הארכות לפעמים מקבלים. השגרירות הזו גם מטפלת בתיקים של פלשתינים, ושם יש קשיים בגיוס המסמכים ונותנים אין סוף הארכות כי נושא המחסומים הוא לא רק תירוץ לקשיים שלהם לגייס את כל המסמכים. בעיקרון כל התיקים התקינים והפשוטים של מי שעשה IELTS יש לו השכלה מסודרת וניסיון תעסוקתי תקין, מרגע שמגיע תור התיק שלו להיבדק העסק רץ. הבעיה היא עם התור. יש יותר מבקשים מכמות התיקים שהם רוצים/יכולים לעבד.

עוד שאלה לגבי ה-PR

אחרי חצי שנה עם WORK PERMIT כעת אנו מגישים בקשה לPR כמה זמן להערכתם נקבל את התשובה? תודה.

אני לא מכיר את המסלול שלך

נדמה לי שזה מסלול לא פדרלי, ויש לך הצעת עבודה קבועה ממעסיק נכון? מה שיגידו לך יהיה כניראה נכון. אין לי מושג כמה זמן לוקח לקבל את האישור הפרובינציאלי. 3 חודשים אחרי שתקבל את אישור הפרובינציה סביר להניח שהתהליך ייגמר, ותוזמן לבדיקות רפואיות. מה יגאל אמר לכם?

weddi

New member
מסלול בתוך קנדה

כמה זמן לוקח המסלול בתוך קנדה?

TrigATUSA

New member
gקב המצב הזה

האם היית ממליץ להגיש במדינה אחרת שם התור יותר קצר?

כלומר לעבור לאוסטרליה או ניו זילנד?

לא. אני ממליץ לחסוך מספיק כסף להתקיים כאן חצי שנה או שנה כסטודנט או משתלם בקורס מקצועי, או בקורס משלים בתחום עיסוקך ולנצל את הזמן הזה כדי להתחבב על מי שיעסיק אותך בעבודתך "הסטודנטיאלית". כשמישהוא מכיר אותך, ומקבל אותך לעבודה כסטודנט הוא בדרך כלל ישמח אם תישאר. ברגע שהוא ייתן לך מכתב שהוא ישמח אם תישאר גם אחרי תום רישיון העבודה, אתה תקבל PR תוך 3-4 חודשים תוך כדי שאתה כאן ועובד. אנשים כניראה לא קולטים את זה. אפשר לבוא ללמוד כאן במכללה לימודי תעודה חד שנתיים בעשרות מקצועות, ולבקש רשיון עבודה לשנה כדי לצבור ניסיון בתחום הלימוד. ברגע שהמעסיק שלך או של בן/בת הזוג (שרשאי לעבוד חופשי) מביע רצון להעסיק קבוע, הדרך ל PR נהיית מהירה כמו רכבת הרים בלונה פארק.

TrigATUSA

New member
כלומר, אם עובדים בקנדה

ומגישים בקשה ל PR מתוך המדינה התהליך קצר יותר משמעותית? אני לא בדיוק סטודנט, אבל אני חושב שיש לי סיכוי למצוא משיהו שיעשה לי ספונסורשיפ

כן, מי שעובד ברישיון עבודה

שאותו במקרים רבים קל לקבל, ומעסיקו מבקש להאריך את חוזה העבדה באופן שאינו זמני מקבל אישור לתיק ה PR שלו תוך ימים או שבועות בודדים, ולאחר כ 8 שבועות של בדיקה רפואית ואישור היעדר עבר פלילי מקבל את ה PR.

מעשית כן, הוא לא צריך לצאת מקנדה

מקנדה אפילו לרגע, למעט ה 3 דקות בלנדינג שיכול להתבצע על ידי U-TURN בנקודת גבול קרובה. אתה נמצא בקנדה על רשיון עבודה שאורכו עד 3 שנים, מכין את תיק ההגירה ומגיש אותו בעודך כאן ועובד, אבל את התיק אתה מגיש לעיבוד מחוץ לקנדה (אפשר בבאפאלו), ועדיף בישראל. ברור שכשאתה יוצא מהארץ, אתה צריך לצפות פני עתיד, וללמוד את הצ'ק ליסט בעל פה, ולקחת איתך את כל המסמכים הנדרשים לצורך התיק.....

danielcowman

New member
לימודי התעודה

נשמע טוב המסלול הזה..
יש איפשהו רשימה של לימודי התעודה החד שנתיים? או של מכללות שנותנות קורסים כאלה באיזור טורונטו או ונקובר? מה הפרוצדורה של רשיון העבודה? אני מוכרח לעסוק בתחום הנלמד בכדי לקבל אותו? תודה!

בקשה ל-PR

אחרי חצי שנה בקנדה עם ויזת עבודה בקנדה,אפשר להגיש בקשה ל-PR בשביל זה נדמה לי צריך לצאת מקנדה אבל בגלל שבענייני מטפל עורך דין בארץ והוא מגיש את המסמכים בשמי בשגרירות קנדה בארץ,לא היית יחייב לצאת מקנדה.

gilad_no

New member
לא צריך

אתה שולח הכל לבאפלו דרך הדואר, וכאשר מקבל תשובה חיובית, לוקח אוטו ונוסע לגבול, עושה U-TURN וחוזר ללנדינג.

weddi

New member
האם מישהו בעל ויזת סטודנט יכול

להתחיל תהליך של PR?

אם יש לו 67 נקודות למה לא?

ואם יש לו מעסיק שמוכן להעסיק אותו קבוע ויש לו בגלל הצעת העבודה 67 נקודות הוא יכול לקבל PR תוך חודשים ספורים.

למעלה