שתי שאלות בנושא קבלת תשלום ושליחה בדואר

Mike Hanna

New member
שתי שאלות בנושא קבלת תשלום ושליחה בדואר

שלום חברים.

מתכנן להעלות למכירה באיביי מוצר שעלותו בסביבות 3500 שח

בהנחה שהמוצר יימכר, והקונה משלם בפייפאל, תוך כמה זמן הכסף מגיע אלי בצורה נזילה שאני יכול להעביר אותו לחשבון בנק שלי ? ( פעם מכרתי משהו מזמן ואם אני זוכר טוב אייבי החזיק את הכסף למשהו כמו 15 ימים ואז שיחרר לי אותם בגלל זה אני שואל )

שאלה שניה :
אני לא יודע באיזה חברה לשלוח את החבילה באם תמכר, אני פשוט רוצה ללכת לדואר הקרוב לביתי, להגיד להם תשלחו לי את זה אקספרס למדינה ככה וככה בנוסף לביטוח, אם אני רוצה לעשות כך מה עלי להגדיר את תנאי המשלחו בליסטינג באיביי יש שם כ"כ הרבה אופציות שאני לא יודע מה זה מה

trilliane

Well-known member
מנהל
לפי סגנון השאלות נשמע כאילו אתה לא ממש מוכר באיביי

ואם זה המצב סביר שלא תוכל לפרסם באיביי מוצר במחיר כ"כ גבוה, כי יש מגבלות על מוכרים חדשים וזה גם עלול לעורר חשד. גם מבחינתך זה סיכון די גבוה כי אם תעשה טעויות בתום לב זה לא יעניין אף אחד ואתה עלול להסתבך או להפסיד את המוצר ואת הכסף.
&nbsp
אם מדובר במכירה חד פעמית מוטב לנסות למכור בישראל או לתת למוכר מנוסה למכור עבורך (תמורת עמלה או מה שתסכמו ביניכם). אם אתה מתכוון להפוך למוכר פעיל כדאי ללמוד את התחום ולהתחיל בקטן, ורק בהמשך כשתהיה מוכן לעבור למוצרים יקרים כאלה.

Amiram_e

New member
חשבון איביי חדש מוגבל ל-500 דולאר או עשרה מוצרים

לא תוכל לפרסם מוצר במחיר הזה ולא הייתי במקומך מפרסם גם אם הייתי יכול.
מכירה במחירים כאלה דורשת הבנה של שוק המסחר האלקטרוני וניסיון בניהול משברים מול לקוח.
יש םה סיכון גדול וכדאי כמו שנאמר מעלי או לבנות את החשבון לאט לאט, או לתת למישהו מנוסה שיעזור לך למכור בחשבון שלו.

בנוגע לתקופת ההשהייה. כל המוכרים החדשים נמדדים על ידי פייפל.
במשך תקופת נסיון של כשלושה חודשים., פייפל מחזיקים את הכסף של כל מכירה למשך 21 יום עד המוצר יגיע ללקוח.
אחרי שעמדת בתנאים והוכחת שאתה נותן שירות המגבלה משתחררת

למעלה