שתי שאלות בענייני אוכל ובריכות שחיה

שתי שאלות בענייני אוכל ובריכות שחיה

הי, יש לי שתי שאלות לא קשורות זו לזו, אולי תוכלו לעזור... 1. עידו בן 6.5 חודשים ויש לנו בעיה עם ההאכלות שלו. מלידתו הוא ניזון מרמדיה בבקבוקים של דר' בראון. בחודשיים שלושה האחרונים הוא לא מוכן לאכול אלא מתוך שינה בלבד, פשוט מסרב לבקבוק. יש לי הרגשה שהבעיה התחילה כאשר עברנו לפטמות מהירות יותר. באילו פטמות אתן משתמשים (במיוחד למי שיש תינוקות בגילאים הללו). אנחנו מסמיכים את הרמדיה בכפית דייסה ולכן קנינו פטמות מס' 4 (המתאימות לדייסה). במה אתן משתמשות? 2. האם למישהי יש המלצה על חוג "שחיה" לפעוטות באזור פ"ת, השרון, רמת אביב? תודה

לאמא של עידו

אין לי תשובות לשאלות שלך, אבל יש לי שאלה אלייך-
האם בדיעבד, לדעתך, הבקבוקים של ד"ר בראון, מנעו גזים

עידו לא סבל מגזים

כמעט בכלל. מגיל שבועיים עד חודש היו לו כמה "התקפות" אך זה היה די מינורי. קשה להגיד באופן מובהק האם זה בזכות הבקבוקים או סתם מזל... אבל אלו העובדות. כמו כן, גם לא סבל מדלקות אוזניים (גם אותן הבקבוקים הללו אמורים למנוע).

גם למיקה לא היו

גזים בצורה כזו שאני יכולה להגיד ..... שהיו גזים היו אולי יומיים של גזים ואז גיליתי למה ואז זה נפסק....

מיקה בת 9 חוד'

ויונקת ואני מוסיפה לבקבוק הלילה חצי כמות דיסה זאת אומרת על בקבוק של 240 -2 כפות של סימילק ו-2 של שיבולת שועל של רמדיה ואת זה בפטמה 2. אחרת הכל "נופל" לה לפה, למיקה... וזה לא טעים היא זורקת את הבקבוק

למעלה