שתי שאלות.. בעצם שלוש!

bAlBuLa

New member
שתי שאלות.. בעצם שלוש!

הראשונה: נכון ערוץ הילדים שאל שאלה מה הייתה הסצינה האחרונה בעונה שניה? אז מה היא הייתה? ואני לא יודעת כי התחלתי לראות מעונה שלישית..כי רק אז באתי לארץ אני חושבת. שאלה שניה..מי זכה בסוף שקמילה ופליפה יבואו אליו, והם כבר היו אצלו? שאלה שלישית: שזה כמה דברים: -שמתם לב שבפרק האחרון של עונה רביעית, הם פשוט השאירו את נורה ולא חשבו עליה עוד בכלל? -לוסיה תהייה בעונה חמישית? כי ראיתי הרבה תמונות שלה שהן לא מעונות 1-4 וכבר כתבתי יותר מדיי.. אז בייי ShAnY ושתדעו שלא מבטלים בפסק זמן!!!! והיום אני הולכת!!!!

אממ

באמת הם השאירו את נורה!!! שמתי לב לזה אחרי שנגמר הפרק... נראה לי שהם לקחו אותה למעון שיטפלו בה! בלן היתה צריכה לקחת אותה איתם,,, אבל היא בטח לא יכלה! וגם בפרק סיום אז הם שכחו כמה ילדים כשהם אמרו מה אנשים יהיו כשהם יהיו גדולים! TaLI

לנצח nir

New member
לוסיה אכן תהיה בעונה החמישית

אבל בתפקיד אניטה (אנה) כשהייתה קטנה. ורק כמה פעמים בלבד

vayolet

New member
תשובה לשתי שאלות בעצם שלוש

הסצינה האחרונה של העונה השניה הייתה שפקונדו ובלן הכוסית כמאט!!!!1 התחתנו אני לא יודעת את השאלה השניה ולוסיה כן תיהיה בעונה החמישית כל פעם שאנה תיזכר בילדותה היא תיהיה אניטה כאילו אנה שהיא ילדה קטנה

Rotem Lisa

New member
קצת מאוחר..

אבל לא נורא :) אין לי מושג מה היה בסוף העונה ה-2, שכחתי..! גם אין לי מושג מי זכה. אולי הדר
לא, סתם.. היא אמרה שהיה תפוס. נכון.. אני חשבתי שיעזרו לה, ויראו את זה.. אבל לא היה כ"כ זמן.. אממממפ, זה היה יפה אם היו מראים אותה בסוף.. כאילו.. שיראו איך היא מסתדרת, וזה..
לומשנה. כן, לוסיה תשחק את אנה כשהיא תהיה קטנה, לא ?.. ואיך היה ? :)

hadarosh16

New member
רותם...

אני לא זכיתי..... איזה ילדה בת 12 נדמה לי זכתה.. לא זוכרת בדיוק. גם לא אמרו מאיפה היא. ובאמת היה תפוס... ניסיתי פעמיים עוד! אבל מתישהו ויתרתי כי הסיכוי שהייתי זוכה שאף ל-0! אבל חפיף נחיה עם זה...

Rotem Lisa

New member
כן.. ../images/Emo10.gif

טוב, אני בכלל לא מנסה.. אבל אם סבסטיאן יבוא לארץ, אני הייתי מתקשרת.. על בטוח!! למרות שאני גם אוהבת את קמי.. ופליפה חתיךךך!!

bAlBuLa

New member
סבסטיאן בא לארץ עם מריה..

אני חושבת בחודש הבא או מש´ו כזה.. ואני בכלל לא בטוחה בזה, ככה חברה שלי אמרה לי ShAnY

bAlBuLa

New member
אני לא משלה אותך סתם!

היא אמרה לי שהיא קראה בעיתון, ואני חושבת שהם באמת יבואו אבל אני רק אומרת לך לא לפתח ציפיות ShAnY

bAlBuLa

New member
את לא יכולה למות!!

את חייבת לראות אותו קודם!! ShAnY

G@T

New member
זה יהיה סופר מגניב אם הם יבואו../images/Emo70.gif../images/Emo66.gif

הלוואי הלוואי הלוואי אבל נראה לי שסתם אנשים ממציאים........ חבל........
גת

למעלה