שתי שאלות בקשר ל-Cowon D2

Betterman

New member
שתי שאלות בקשר ל-Cowon D2

1. האם יש תוכנה אחרת מלבד JetAudio שמסוגלת להמיר וידיאו לפורמט של D2? ג'טאודיו קורסת אצלי במחשב בלי הפסקה (ניסיתי להתקין מחדש וניסיתי להוריד גירסה חדשה והיא עדיין קורסת). 2. האם יש דרך לעדכן Database עם כל הפעלה? הסיבה שאני רוצה לעשות את זה היא כי זו הדרך היחידה להעלות שוב את הקבצים תחת התיקייה של "מוזיקה חדשה" בנגן, אחרת הם נעלמים מהתיקייה משום מה... תודה, יובל.

or121210

New member
ננסה

1. גם לי קרה שהמחשב נכבה פתאום באמצע המרת וידאו, אבל רק במספר סרטים/פרקים ספציפים, כנראה שהבעיה בהם (אולי וירוס
). היא קורסת באמצע נגינה או באמצע המרה? אם היא סתם מנגנת שירים ולא בשום תהליך אולי הבעיה במחשב... יש תוכנה מתוחכמת בשם iLove שמישהו ב-iaudiophile.net (אתר המעריצים של cowon) יצר, אבל אני הורדתי אתה למספר מחשבים די בריאים , והמחשבים ישר החלו לעשות בעיות.
אם יש לך איזה מחשב/ מחשב וירטואלי שאפשר לעשות עליו ניסויים אתה יכול לנסות להוריד את התוכנה: http://www.iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=15977&highlight=ilove 2. נעלמים?! נשמע מוזר. בכל מקרה לפי מה שאני יודע כל פעם שמנתקים את הנגן מהמחשב הוא מעדכן את בסיס הנתונים.

Betterman

New member
->

1. התוכנה קורסת באמצע המרה. המחשב לא נכבה, רק התוכנה קורסת. עד עכשיו ניסיתי רק להמיר באמצעות התוכנה, אני לא משתמש בה לשום דבר מלבד זה. התוכנה לא קורסת בסרטים ספיציפיים. כרגע עברתי למבצע את ההמרות במחשב הנייד, ועד עכשיו, טפו טפו טפו, הכל הולך חלק. מכאן שהבעיה היא מן הסתם במחשב, ולא בתוכנה. שכחתי לציין קודם שגם ניסיתי את האופציית הורדת מהירות ההמרה כדי לתת למחשב קצת לנשום. גם זה כנראה לא קשור. קצת הפחדת אותי עם ה-iLove, אבל אני אנסה. 2. כפי שכתבתי, אני רוצה שבכל הפעלה (ולא רק בזו שאחרי החיבור למחשב) יתבצע עדכון של ה-Database. הקבצים נעלמים רק מהתיקייה של "מוזיקה חדשה", שהיא מעיין תיקייה "וירטואלית" (כמו DPL). הקבצים עדיין נמצאים בתיקייה המקורית שבה שמרתי אותם, אבל נעלמים מ"מוזיקה חדשה" אחרי הפעלה שבה לא מתבצע עדכון של ה-Database. אני אנסה להבהיר את העניין קצת יותר: אם אני מוחק קובץ, לדוגמה, אז מיד מתבצע עדכון של ה-DB (מן הסתם), ואז - הופ! - הקבצים חוזרים להופיע ב"מוזיקה חדשה". חשבתי כבר לעשות לי תיקייה מלאה במאות קבצי סרק קטנים שכל פעם אני אמחק אחד, ואז ה-DB יתעדכן בכל פעם, אבל רציתי לנסות את האופציה של הפורום
. תודה על התשובות.

Word Up

New member
להפך, משתמשי אייפוד הכינו תוכנה שתראה

למשתמשי iAudio כמה הם אוהבים אותם

למעלה