שתי שאלות ברשותכם

שתי שאלות ברשותכם

1. תוך כמה זמן אני אמור לקבל תשובה למכתב הראשון לקהילה היהודית במניטובה? 2. איך מתחילים תהליך של קרגיוור? תודה

זה תלוי באיכות של מכתב הפתיחה ששלחת לקהילה.

הם עונים תוך כחצי שנה בדרך כלל אבל יש כאלה שמקבלים זימון לראיון עוד קודם. לגבי קר גיוור, יש צורך בניסיון קודם של טיפול בקשישים או בילדים של שנה לפחות, או סיום קורס רשמי לטיפול בילדים או קשישים שנמשך לפחות חצי שנה. במידה ויש לך ניסיון כזה או שסיימת קורס כזה, אתה יכול לפנות לחברות השמה בתחום, (יש בפורום הזה לפחות 2 אנשים שהם בעלים של סוכנויות כאלה) ולמצוא עבודה. אתה יכול גם לנסות לחפש עבודה לבד על ידי פרסום מודעה בעיתון כמו שלום טורונטו. המשפחה צריכה לבקש עבורך חוות דעת HRSDC, וכשאתה מקבל אותו אתה פונה לשגרירות מוכיח את הניסיון או הקורס, ומקבל אישור לרישיון עבודה. להזכירך חייבים לגור בביתו של הקשיש או המשפחה במשך שנתיים כדי לקבל PR .

BEAR1

New member
קהילה יהודית וזוגות חד מיניים

היות והתהליך הפדראלי הולך להתשנות , ולא בטוח לאיזה כיוון, אני מברר גם על אופציות נוספות. והשאלה היא האם ואיך הקהילה היהודית במניטובה תתייחס לדעתך למכתב שנשלח מזוג חד מיני בדבר הגירה לקנדה? אני יודע שהחוק בקנדה מאוד מתירני בנושא, אך אם זאת קהילה עם צביון דתי האם היא תענה בחיוב לדעתך ? תודה מראש מושבניק

צריך לחכות לתשובתו של דני

התהליך בקהילה לא שקוף, ולקצין ההגירה יש שיקול דעת נרחב. הוא גם לא ממש חייב לנמק, אז אני לא יודע.

לא, הוא נציג הפורום לקהילה היהודית בויניפג.

אם אחד מכם מתכנת ודובר אנגלית טובה, אולי לא תצטרכו את הטובות של הקהילה היהודית בויניפג. יש שינויים ב SW בדרך......

BEAR1

New member
נחכה לתשובתו ובנתיים...

לצערי אף אחד מאיתנו לא מתכנת...אך אני כן שולט באנגלית ברמת שפת אם. אני מחר מגיש את הבקשה בשגרירות...יהיה מה שיהיה, מקווה שלא נופלה לרעה גם בגלל שאנחנו לא אנשי היי טק :)

dannyk27

New member
הקהילה היהודית חילונית ברובה

וכמה זוגות בה (אחד מהם מוכר לי היטב) חד מיניים, אחרים מעורבים וכד'. החוק בקנדה אוסר על הפלייה מינית כך שלא נראה לי בכלל שעובדה זו תשפיע על סיכוייכם להגירה לפרובינציה. בהצלחה

BEAR1

New member
המון תודה על התקווה המחודשת :)

כבר מת לטעום את החורף הקנדי :)

ruth1983

New member
תשובה למכתב ראשון מהקהילה

כיום עומד על חודש ועד שלושה חודשים אבל אין חוקים

dannyk27

New member
../images/Emo207.gif תגידי

את לא אמורה לארוז, משאירה הכל לבעלך? עוד תפספסו את המטוס.

למעלה