שתי שאלות ברשותכם

דוספק

New member
שתי שאלות ברשותכם

1. תיקון מדרגה: ביום חמישי תיקנתי מדרגה - אחת מתוך שלוש. היא פשוט הייתה רופפת ואחרי שפירקתי הבנתי שסה"כ צריך להדביק אותה מחדש. הדבקתי, הברגתי ברגים בחזרה. ועכשיו אני צריך לסגור את החורים של הברגים שהיו מוסתרים מקודם. החומר שהיה מקודם כמובן כבר לא ממש ניתן לשימוש. השאלה - מה שם החומר (דומה לפלסטלינה במרקם, קשה יותר), איפה אפשר לקנות. מתאר לעצמי שאם ניתן לקנות אז בטח בצבעים שונים. הייתי בהום סנטר - הדבר היחיד שהיה להם זה שפכטל עץ. הייתי גם בחנות לחומרי בניין ואמרו שאין להם ולא ממש יודעים על מה מדובר. 2. יש לי שני משקופים שעדיין לא צבעתי. העניין שזה בחדרי ילדים ואני חושש שהצבע לא יתייבש הרבה זמן ויהיה ריח. האם אפשר לקבל המלצה על משהו שמתייבש מהר ולא נשאר ריח בסוף היום? הצבע צריך להיות שקוף יותר כמו לקה כדי שהטקסטורה של העץ תשאר. תודה מראש.

milch

New member
תשובות

1. שעווה בזוונים שונים, ממיסים עם מצית ומטפטפים, מורידים עודף עם כלי חד וחלק. להשיג בחנויות לפירזול לנגרים. 2. לקה שקופה על בסיס מים בדרגת ברק רצויה. ניתן להשיג בסנטרים.

דוספק

New member
תודה רבה!

אולי תוכל להמליץ על חנות פרזול לנגרים באיזור השפלה, באיזור רמלה-רחובות-ראשל"צ? תודה מראש.

milch

New member
אני צפוני

יש בת"א כמה, חפש בדפ"ז: יעד פירזול דומיסיל בירמן וכו' יש אתר של "עץ-דע" (חפש בגוגל), כל מה שרצית לדעת על ענף העץ והנגרות.

דוספק

New member
אחרי

הרבה טלפונים וביקורים בהרבה נגריות, טמבורים, חומרי בניין וכו', סופסוף מצאתי בחנות ברמלה. לא היה להם בדיוק בגוון הרצוי אבל די קרוב. כולם קוראים לזה "קיטים". עוד פעם תודה!

למעלה