שתי שאלות ברשותכם
שתי שאלות שעלו במוחי ואיני יודעת את ההסבר להן.
1. שמן זית או קנולה נחשבים לבריאים.
דג נחשב לבריא ומזין..
מדוע טיגון הדג הבריא בשמן בריא נותן משוואה למזון לא בריא?
מה עושה החום והטיגון לשמן שהופך את תוצאת הנוסחה הזו ללא בריאה?
2. כוויה ממקור אדי מים חמים מזיקה יותר מכוויה ממים רותחים. מדוע? האם זה פיזור אדי המים? הרי ריכוזם נמוך יותר.
תודה מראש
שתי שאלות שעלו במוחי ואיני יודעת את ההסבר להן.
1. שמן זית או קנולה נחשבים לבריאים.
דג נחשב לבריא ומזין..
מדוע טיגון הדג הבריא בשמן בריא נותן משוואה למזון לא בריא?
מה עושה החום והטיגון לשמן שהופך את תוצאת הנוסחה הזו ללא בריאה?
2. כוויה ממקור אדי מים חמים מזיקה יותר מכוויה ממים רותחים. מדוע? האם זה פיזור אדי המים? הרי ריכוזם נמוך יותר.
תודה מראש