שתי שאלות בשני נושאים שונים-
1) האם יש אביזר שיכול לקצוץ שוקולד לקוביות קטנטנות? אני מוצאת שאם מחליפים פתיתי שוקולד צ'יפס מוכנים, בשוקולד שחתכתי בסכין, הטעם טוב יותר, אבל זאת עבודה די מטרידה. יש לי מתכון למאפינס בריאותיים, שאני מוסיפה להם 100 גרם שוקולד שבור, והםןמנצחות בכל מקום ומצב. מוכנה כמובן להדפיס כאן לכל מי שמעוניין. 2) האם יש איזה פטנט ביתי יעיל למשהו, שאפשר להדביק על הסולייה, כדי למנוע החלקה? פעם היו נעלי קרפ, ששמרו על יציבות גם על משטחים ממש חלקים, והיום אפילו מה שהסנדלר הדביק באופן מקצועי לא ממש עוצר את המרוץ. תודה
1) האם יש אביזר שיכול לקצוץ שוקולד לקוביות קטנטנות? אני מוצאת שאם מחליפים פתיתי שוקולד צ'יפס מוכנים, בשוקולד שחתכתי בסכין, הטעם טוב יותר, אבל זאת עבודה די מטרידה. יש לי מתכון למאפינס בריאותיים, שאני מוסיפה להם 100 גרם שוקולד שבור, והםןמנצחות בכל מקום ומצב. מוכנה כמובן להדפיס כאן לכל מי שמעוניין. 2) האם יש איזה פטנט ביתי יעיל למשהו, שאפשר להדביק על הסולייה, כדי למנוע החלקה? פעם היו נעלי קרפ, ששמרו על יציבות גם על משטחים ממש חלקים, והיום אפילו מה שהסנדלר הדביק באופן מקצועי לא ממש עוצר את המרוץ. תודה