שתי שאלות בשני נושאים שונים-

טובה ב

New member
שתי שאלות בשני נושאים שונים-

1) האם יש אביזר שיכול לקצוץ שוקולד לקוביות קטנטנות? אני מוצאת שאם מחליפים פתיתי שוקולד צ'יפס מוכנים, בשוקולד שחתכתי בסכין, הטעם טוב יותר, אבל זאת עבודה די מטרידה. יש לי מתכון למאפינס בריאותיים, שאני מוסיפה להם 100 גרם שוקולד שבור, והםןמנצחות בכל מקום ומצב. מוכנה כמובן להדפיס כאן לכל מי שמעוניין. 2) האם יש איזה פטנט ביתי יעיל למשהו, שאפשר להדביק על הסולייה, כדי למנוע החלקה? פעם היו נעלי קרפ, ששמרו על יציבות גם על משטחים ממש חלקים, והיום אפילו מה שהסנדלר הדביק באופן מקצועי לא ממש עוצר את המרוץ. תודה
 

אוצה

New member
מנסה להיות יצירתית- לגבי שאלה 1

האמת שלקצוץ בסכין או במגררת זה הפתרון שאני מכירה אבל מאחר וזאת אכן עבודה סיזיפית- אפשר אולי (ולא ניסיתי!) לקצוץ באמצעות קוצץ הסלט (אליגטור). במכה אחת את קוצצת כמה קוביות. אפשר גם לקצת במג'ימיקס. זה המכשיר לקיצוץ ירקות שלי
 

צפנתי

New member
מגרדת ידנית.

שהייתי ילדה היה לנו כזה. אולי החתיכות יצאו קטנות מידי? לא יודעת. בכל מקרה חשוב שהשוקלד לא יהיה קר וקשה מידי. כי אז התלתלים "נשברים" ויוצאםי ממש פרורים. ראי דוגמא מצורפת. בטח יש בהרבה מקומות וחנויות של בשלנים... בכלל, ממליצה לטלפן או להכנס לחנויות בשלנים טובות ולבקש מהם רעיון. יש היום חנויות נפלאות לבישול ואפייה. וכמובן לשאול בפורומי בישול. וכמובן...רוצים את המתכון
 
למעלה