שתי שאלות בLIGHTWAVE8

tapas tapas

New member
שתי שאלות בLIGHTWAVE8

שתיהם בLAYOUT האם ניתן להעתיק את ערכי המיקום של אובייקט מסויים, נניח NULL1, לאובייקט אחר, נניח NULL2. אני יכול להעתיק קורדינטה קורדינטה, אבל איך אני מעתיק את שלושת הקורדינטות במהירות ובקלות? שאלה שניה, בGRAPH EDITOR, אני רוצה לבחור את כל הKEYFRAMES של כל הCHANNELS ולעשות להם STRECH. אבל אני לא מצליח לבחור את כל הKEYFRAMESת איך אני בוחר את כל הKEYFRAMES של כל הCHANNEKS בבת אחת? תודה מראש

s h o o s i

New member
בקשר לשאלה השנייה

אני לא בטוח שהבנתי אבל... נגיד בחרת אובייקט ונכנסת לגרף אדיטור... משמאל אתה רואה את כל הצ'נלים שלו.... אתה מסמן את הצ'נל הראשון... אחר כך אתה מסמן את האחרון עם שיפט (או שבא לך לבחור אותם אחד אחד עם כטרל) וככה כל הצ'נלים אקטיביים בגרף... אז אתה יכול לעשות שיפט A כדי שכל הנקודות תהיינה לך ביחד בחלון.. אז אתה גורר קליק ימני ובוחר את כל הנקודות במרובע

nir ginat

New member
בנוסף...

במידה ואתה לא רואה את כל הchanels תלחץ 'ctrl+חץ למעלה' -> וזה יוסיף לbin את כל הchannels של האובייקט שכבר ישנו שם.

tapas tapas

New member
נפתרה בעיה אחת נוצרה חדשה

עשיתי את הSCALE כמו שהנחתם וזה עבד. עשיתי SCAL ל TIME כפול 3. היה לי KEYFRAME ב 1 והוא אומנם עבר לשלוש. עכשיו הבעיה היא שמשום מה הוא לא מוכן למחוק לי את הKEYFRAME שנמצא ב 3 במקומות אחרים הוא כן מוכן למחוק לי את ה KEYFRAMES. מישהוא יודע איך להתמודד עם זה?

למעלה