שתי שאלות - גלידה ומקרון
היי...
יש לי מכונת גלידה מקצועית של חברת Frostline. כאני מכינה גלידה או סורבה המרקם יוצא ממש טוב, אבל כשאני מעבירה את זה למקפיא לאחר יום הגלידה או הסורבה נעשים מאוד מאוד קשים! ניסיתי להוציא את הגלידה מהמכונה כשהיא במרקם הרבה יותר נוזלי ואז להעביר למקפיא, אבל גם במקרה זה הגלידה הופכת להיות ממש קשה!
מה אפשר לעשות כדי למנוע את הקיפאון הזה? האם יש חומר שאפשר להוסיף לגלידה ולסורבה כדי שלא יקפא כך?
שאלה נוספת- האם צריך להוציא את המקרון מהתנור כשהוא עוד רך או כשהוא קשה למעלה?
ודבר נוסף כשעשיתי מקרון נוצרה שכבת אוויר בין המעטה החיצוני של העוגייה לבין העוגייה עצמה? מישהו יודע מדוע זה קרה ואיך אפשר למנוע זאת?
אשמח לקבל תשובות...
תודה מראש
היי...
יש לי מכונת גלידה מקצועית של חברת Frostline. כאני מכינה גלידה או סורבה המרקם יוצא ממש טוב, אבל כשאני מעבירה את זה למקפיא לאחר יום הגלידה או הסורבה נעשים מאוד מאוד קשים! ניסיתי להוציא את הגלידה מהמכונה כשהיא במרקם הרבה יותר נוזלי ואז להעביר למקפיא, אבל גם במקרה זה הגלידה הופכת להיות ממש קשה!
מה אפשר לעשות כדי למנוע את הקיפאון הזה? האם יש חומר שאפשר להוסיף לגלידה ולסורבה כדי שלא יקפא כך?
שאלה נוספת- האם צריך להוציא את המקרון מהתנור כשהוא עוד רך או כשהוא קשה למעלה?
ודבר נוסף כשעשיתי מקרון נוצרה שכבת אוויר בין המעטה החיצוני של העוגייה לבין העוגייה עצמה? מישהו יודע מדוע זה קרה ואיך אפשר למנוע זאת?
אשמח לקבל תשובות...
תודה מראש