שתי שאלות דחופות ביותר ב WORD

שתי שאלות דחופות ביותר ב WORD

1. אם אני לא רוצה שהכותרת התחתית תהיה בשער נניח, איך אני מתחיל אותה מהעמוד השני או השלישי ?? 2. נניח שאני רוצה באמצע רצף הדפים להכיל גם דף אופקי ז"א דף לרוחב ולא לאורך כמו כל העבודה ... איך עושים זאת ??

תשובות

1. התשובה מתחלקת לשניים. אם אתה רוצה שרק בעמוד הראשון תופיע כותרת שונה משאר המסמך לך לתפריט קובץ>הגדרת עמוד, כרטיסית פריסה וסמן כותרת בעמוד ראשון שונה. אם אתה רוצה שהכותרת תתחיל למשל רק בעמוד השלישי עבור לתשובה לשאלה 2. 2. ניתן לחלק את מסמך הוורד למקטעים ולכל מקטע לתת מאפינים שונים ובכלל זה פריסת עמוד שונה כותרות נפרדות לכל מקטע וכו´. כדי ליצור מקטע חדש יש לעמוד בנקודה שבה רוצים שהמקטע החדש יתחיל ואז מתפריט הוספה בוחרים מעבר ואז סוגי מעברי מקטע, פתח עמוד חדש. מאותה נקודה ואילך עד סוף המסמך או עד תחילת המקטע הבא ניתן להחיל את כל המאפינים הנדרשים וזאת מבלי לפגוע במאפינים של המקטע הקודם. הערה חשובה: כאשר מעצבים כותרת תחתונה או עליונה למקטע חשוב לבטל בסרגל הכלים כותרת עליונה תחתונה את האפשרות זהה לקודם אחרת השינויים בכותרת יחולו גם על המקטע השני וההפרדה היתה כוונתנו הראשונה. כמו כן אם נדרש עמוד אופקי באמצע המסמך שמים מעבר מקטע לפניו ואחריו וזא ניתן להגדיר רק את המקטע כאופקי וזה לא ישפיע על שאר המסמך. בהצלחה.

למעלה