שתי שאלות דחופות על אביב גפן..

צביקוש23

New member
שתי שאלות דחופות על אביב גפן..

1: איך נקרא השיר שלו שמתחיל במילים : "אמהות ואבות........" 2: אשמח לדעת על מי באמת או יותר נכון לזכר מי באמת נכתב השיר: "שיר עצוב"

R h o n e

New member
העולם התחתון של האהבה-גלו את השירים המסתתרים!

בסיפור הבא כמה עשרות שירים של אביב! הראשון שיגלה את מספר השירים ואת שמותיהם יזכה ב : נגן IPOD NANO 4GB מתנת SILVER LINE. אמש היינו כל החבר'ה בעולם התחתון של האהבה. שתינו המון, ומאוד נהנינו. לקראת הערב רצינו לחזור הביתה, ועצרו אותנו בכניסה השומרים "אין זמן תחת השמש שתצאו!" זה הבהיל אותנו מאוד, חששנו ביותר. אלפי אנשים היו במקום, ולא נתנו לאף אחד לצאת. "מה פתאום שמש! עכשיו מעונן, זה בכלל לילה." והמשכנו להתווכח עם השומרים שעות רבות. הזרקנו הרואין, ועוד מלא חומרים אחרים. או במילים אחרות, הסתממנו. לפתע הגיעו חיילים למסיבה. זה היה מאוד לא צפוי! אחד החברים שלי פלט "מזה פה? מסיבת מתגייסים?" החיילים באו לערוך מבדק ולראות שהכל כשורה. היינו מתים משעמום, ולפתע ראינו חדר קטן. חשתי שלא בטוב, היו לי הזיות. הרגשתי כאילו מישהו עושה לי בום בום בראש. לפתע ראיתי שאילנה פונה אליי, היא מביאה לי כדור להרגעה. למרות שלא רציתי לקחת את הכדור, היא הכריחה אותי "תבלע את הכדור!" מרוב ההזיות והסימומים שאלתי אותה "אני רוצה לשכב איתך" והיא צעקה אליי "איפה?? פה?? בשומקום?? אני לא יודעת איפה אנחנו בכלל. עליסה אמרה שחטפו אותנו. שוב פעם חטפו אותנו. כמו שהיינו על הכנרת בזריחה, בשנה שעברה. ישנו על החוף, חשנו נערי החוף. הכנרת הייתה חגיגית! ב- 5 לפנות בוקר הלכנו לישון. בירכו אותנו בברכת לילה טוב, והלכנו לישון. לפתע, באו רומיאו ויוליה וחטפו אותנו. הם סיממו אותנו, וגנבו אותנו למקסיקו. היה מאוד מפחיד, אבל לא עשינו מזה עניין. היה לי חבר, שחשב שזה סוף העולם מרוב שהוא פחד. הוא ממש משוגע. וזה מה שקרה, לבסוף הם החזירו אותנו ואמרו שהם מצטערים, הסיבה לא ברורה עד היום. למרות שחשנו, אני ויוליה, שיש משהו בין שנינו. לפעמים קורים דברים לא צפויים. ההורים נורא דאגו לנו, זה היה בחדשות וברשויות המקומיות. אמא שלי התאבלה על עצמה "לא יכולתי להציל אותך". למרות שלא נורא, זה בא והולך. בקיצור, זה מה שקרה, באותם הלילות לבנים. אנחנו עדיין כלואים בעולם התחתון של האהבה, ואנחנו מסוממים. עם הזמן, אנחנו נצא מכאן. אולי מחר, למרות שנראה לי שמחר כבר לא יבוא.

גפנמן

New member
מנסה

אמש היינו כל החבר'ה בעולם התחתון של האהבה. שתינו המון, ומאוד נהנינו. לקראת הערב רצינו לחזור הביתה, ועצרו אותנו בכניסה השומרים "אין זמן תחת השמש שתצאו!" זה הבהיל אותנו מאוד, חששנו ביותר. אלפי אנשים היו במקום, ולא נתנו לאף אחד לצאת. "מה פתאום שמש! עכשיו מעונן, זה בכלל לילה." והמשכנו להתווכח עם השומרים שעות רבות. הזרקנו הרואין, ועוד מלא חומרים אחרים. או במילים אחרות, הסתממנו. לפתע הגיעו חיילים למסיבה. זה היה מאוד לא צפוי! אחד החברים שלי פלט "מזה פה? מסיבת מתגייסים?" החיילים באו לערוך מבדק ולראות שהכל כשורה. היינו מתים משעמום, ולפתע ראינו חדר קטן. חשתי שלא בטוב, היו לי הזיות. הרגשתי כאילו מישהו עושה לי בום בום בראש. לפתע ראיתי שאילנה פונה אליי, היא מביאה לי כדור להרגעה. למרות שלא רציתי לקחת את הכדור, היא הכריחה אותי "תבלע את הכדור!" מרוב ההזיות והסימומים שאלתי אותה "אני רוצה לשכב איתך" והיא צעקה אליי "איפה?? פה?? בשומקום?? אני לא יודעת איפה אנחנו בכלל. עליסה אמרה שחטפו אותנו. שוב פעם חטפו אותנו. כמו שהיינו על הכנרת בזריחה, בשנה שעברה. ישנו על החוף, חשנו נערי החוף. הכנרת הייתה חגיגית! ב- 5 לפנות בוקר הלכנו לישון. בירכו אותנו בברכת לילה טוב, והלכנו לישון. לפתע, באו רומיאו ויוליה וחטפו אותנו. הם סיממו אותנו, וגנבו אותנו למקסיקו. היה מאוד מפחיד, אבל לא עשינו מזה עניין. היה לי חבר, שחשב שזה סוף העולם מרוב שהוא פחד. הוא ממש משוגע. וזה מה שקרה, לבסוף הם החזירו אותנו ואמרו שהם מצטערים, הסיבה לא ברורה עד היום. למרות שחשנו, אני ויוליה, שיש משהו בין שנינו. לפעמים קורים דברים לא צפויים. ההורים נורא דאגו לנו, זה היה בחדשות וברשויות המקומיות. אמא שלי התאבלה על עצמה "לא יכולתי להציל אותך". למרות שלא נורא, זה בא והולך. בקיצור, זה מה שקרה, באותם הלילות לבנים. אנחנו עדיין כלואים בעולם התחתון של האהבה, ואנחנו מסוממים. עם הזמן, אנחנו נצא מכאן. אולי מחר, למרות שנראה לי שמחר כבר לא יבוא.

34 שירים?

אמש, העולם התחתון של אהבה, אין זמן תחת השמש, אלפי אנשים, עכשיו מעונן, לילה, הרואין, מסיבת מתגייסים, מתים משעמום, חדר קטן, בום בום, אילנה, תבלע את הכדור, רוצה לשכב איתך, שומקום, עליסה, על הכנרת בזריחה, נערי החוף, לילה טוב, רומיאו ויוליה, מקסיקו, עניין, חבר, סוף העולם, משוגע, מצטערים, משהו בין שנינו, לא יכולתי להציל אותך, זה בא והולך, לילות לבנים, העולם התחתון של האהבה, עם הזמן, מחר ומחר כבר לא יבוא\

osher002

New member
עונה:)

אמש עולם התחתון של האהבה אין זמן תחת השמש אלפי אנשים עכשיו מעונן הרואין מסיבת מתגייסים מתים משעמום תבלע את הכדור אני רוצה לשכב איתך שומקום עליסה נערי החוף רומיאו ויוליה מקסיקו סוף הכולם משהו בין שנינו לא יכולתי להציל אותך לילות לבנים מחר מחר כבר לא יבוא

מעיין51

New member
מצאתי 36...[השיעמום]

אמש העולם התחתון של האהבה אין זמן תחת השמש אלפי אנשים עכשיו מעונן לילה הרואין במילים אחרות מסיבת מתגייסים מתים משעמום חדר קטן בום בום אילנה תבלע את הכדור אני רוצה לשכב איתך שומקום עליסה על הכינרת בזריחה נערי החוף לילה טוב רומיאו ויוליה מקסיקו עניין חבר סוף העולם משוגע מצטערים משהו בין שנינו לפעמים לא יכולתי להציל אותך זה בא והולך לילות לבנים העולם התחתון של האהבה עם הזמן מחר מחר כבר לא יבוא

אלינה מ

New member
מנסה.. ../images/Emo9.gif

1. אמש 2. העולם התחתון של אהבה 3. אין זמן תחת השמש 4. אלפי אנשים 5. עכשיו מעונן 6. הרואין 7. מסיבת מתגייסים 8. מתים משעמום 9. חדר קטן 10. בום בום 11. אילנה 12. תבלע את הכדור 13. רוצה לשכב איתך 14. שומקום 15. עליסה 16. שוב פעם 17. על הכנרת בזריחה 18. נערי החוף 19. לילה 20. רומיאו ויוליה 21. מקסיקו 22. עניין 23. חבר 24. סוף העולם 25. משוגע 26. לא יכולתי להציל אותך 27. זה בא והולך 28. לילות לבנים 29. העולם התחתון של אהבה 30. עם הזמן 31. אולי 32. מחר 33. מחר כבר לא יבוא 34. מצערים 35. משהו בין שנינו

Garden of Sin

New member
34?

אמש עולם התחתון של האהבה X2 אין זמן תחת השמש אלפי אנשים עכשיו מעונן לילה הרואין במילים אחרות מסיבת מתגייסים מתים משעמום חדר קטן בום בום אילנה תבלע את הכדור רוצה לשכב איתך שומקום עליסה על הכנרת בזריחה נערי החוף לילה טוב רומיאו ויוליה מקסיקו עניין חבר סוף העולם משוגע מצטערים משהו בין שנינו לפעמים לא יכולתי להציל אותך זה בא והולך לילות לבנים עם הזמן מחר מחר כבר לא יבוא

למעלה