שתי שאלות דחופות -
1. גאנש משוקולד לבן - ניתן להוסיף לו צבע מאכל (כחול נגיד) ? 2. מרציפן - איך תובעים אותו? כמו בצק סוכר או שיש טריק אחר? כמה קל/קשה לעבוד איתו בהשוואה לבצק סוכר? יש איזה סוד שצריך לדעת לפני שמתחילים? המטרה מקודשת - קאפ-קייקס כחולים (כמו אגמים) ועליהם ה"קרוקודילים של קפן הוק" רק מה? הילד (ומשפחתו המורחבת) לא מחבבים בצק סוכר (וזה בעדינות, עד היום אני מצטערת שלא צילמתי את הפרצוף שלו לפני שהוא נגס בבתק הסוכר -
ואחרי
1. גאנש משוקולד לבן - ניתן להוסיף לו צבע מאכל (כחול נגיד) ? 2. מרציפן - איך תובעים אותו? כמו בצק סוכר או שיש טריק אחר? כמה קל/קשה לעבוד איתו בהשוואה לבצק סוכר? יש איזה סוד שצריך לדעת לפני שמתחילים? המטרה מקודשת - קאפ-קייקס כחולים (כמו אגמים) ועליהם ה"קרוקודילים של קפן הוק" רק מה? הילד (ומשפחתו המורחבת) לא מחבבים בצק סוכר (וזה בעדינות, עד היום אני מצטערת שלא צילמתי את הפרצוף שלו לפני שהוא נגס בבתק הסוכר -