שתי שאלות דחופות -

קנגה רו

New member
שתי שאלות דחופות -

1. גאנש משוקולד לבן - ניתן להוסיף לו צבע מאכל (כחול נגיד) ? 2. מרציפן - איך תובעים אותו? כמו בצק סוכר או שיש טריק אחר? כמה קל/קשה לעבוד איתו בהשוואה לבצק סוכר? יש איזה סוד שצריך לדעת לפני שמתחילים? המטרה מקודשת - קאפ-קייקס כחולים (כמו אגמים) ועליהם ה"קרוקודילים של קפן הוק" רק מה? הילד (ומשפחתו המורחבת) לא מחבבים בצק סוכר (וזה בעדינות, עד היום אני מצטערת שלא צילמתי את הפרצוף שלו לפני שהוא נגס בבתק הסוכר -
ואחרי
 

net the jet

New member
לשוקולד יש צבעים מיוחדים, לא צבע מאכל רגיל

מרציפן צובעים כמו בצק סוכר. הוא יותר שומני ורך יותר מבצק סוכר וגם לא מתיבש כמו בצק סוכר. קל יותר ללוש אותו כי הוא יותר רך, ואין צורך להדביק עם מים כי הוא "נדבק" לעצמו
 

קנגה רו

New member
והתוצאה...

אחרי שבלחץ של זמן לא מצאתי לא מרציפן ולא צבע לשוקולד הוחלט על בצק סוכר. אפיתי עוגה, לא שמתי לב שהתנור היה מכוון על טורבו ולכן יצא לי מן הר געש איום ונורא. מעצבים הנחתי על הר הגעש קרש חיתוך ועליו שלושה כרכים של אינציקלופדיה. לא יצא גבוה אבל מאוד מאוד ישר... וחתן השימחה? טעם והחליט - תנינים זה טעיייייייייים!!!
 

תקוה8

New member
מקסים! יצא ממש חמוד!

הייתי מוסיפה קצת לבן לתת הרגשה של תנועה במים.
 
למעלה