שתי שאלות: הובלה וחתול

tzachil

New member
שתי שאלות: הובלה וחתול

הי אני עובר לעבוד בארה"ב (בוסטון) ואני מעוניין לקבל אינפורמציה על: 1. הובלת מוכולה - כמה זה עולה בערך והמלצות על חברותץ 2. יש לי חתול שאני מתלבט אם לקחת אותו עימי - למי שיש נסיון ויכול לספר לי אני אהיה אסיר תודה

אני לקחתי איתי חתולה

ומאז יש לי עוד חתול ואני נוסעת עם שניהם לישראל פעמיים בשנה וחזרה. מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

tzachil

New member
שאלות

איך לוקחים אותו בטיסה, איזה אישורים צריך ואיך המעבר משפיע עליהם תודה !!

Dumbo 1

New member
לגבי המכולה

לנו זה עלה בסביבות $4500 בכל מקרה - תתרחק מחברה בשם "גלובוס". אפילו אם הם נשמעים מאד נחמדים... פשוט היה לנו נסיון ממש רע איתם

טל ר

New member
אפשר לשאול על הניסיון שלכם?

הניסיון שלנו איתם היה "בינוני", לא חלק לחלוטין אך לא גרוע לחלוטין.

גלובוס

סליחה שאני מתפרצת, אבל אני לא יכולה להתאפק כשיש לי אפשרות להשמיץ את "גלובוס"...אנחנו קושרנו אליהם דרך המעסיק של בעלי, שגם שילם עבור המכולה, אבל עוגמת הנפש הייתה כולה שלנו...אמנם תכולת המכולה הגיעה בשלמותה, אבל הברדק חגג: ביום שבו נקבעה האריזה בארץ הם אחרו לנו בעשר שעות, למרות שהדגשנו שבאותו יום נכנסים דיירים חדשים במקומנו וסיכמנו על שעה מוקדמת בבוקר, כך שמצאנו את עצמנו על כל ארגזנו מחכים בחוץ על הדשא למשאית ולעובדים שהגיעו רק בלילה ועוד התלוננו שאין להם תאורה... גם קבלת המכולה כאן בבוסטון הייתה חוויה בפני עצמה, סוכם שהם יגיעו ביום שבת, חיכינו להם כל היום, איש לא הגיע ולא ענה לטלפונים שהיו ברשותנו, למרבית הפתעתנו הם צצו כאן יום אחרי, ללא תאום מראש, ורק במזל היינו בבית...דבר אחד בטוח - את העברת המכולה חזרה לארץ אני אעשה דרך חברה אחרת

למעלה