שתי שאלות והצעה

ניר4819

New member
שתי שאלות והצעה

שאלות:

1. כמה מהכותבים בפורום מקווים להכיר באמצעותו, ולבנות - מעניין לשמוע, האם קיבלתן כבר הצעות ומסרים מחברים פה?

2. דיברו למטה על החשיבות של מראה חיצוני בזוגיות. אני רוצה לשאול על אלמנט אחר - כסף ועבודה. כמה חשוב לכן שהבחור יהיה מסודר כלכלית, ושתהיה לו עבודה טובה (או בכלל שיעבוד, האם למשל אתן מוכנות לצאת עם בחור מובטל?)? כי שמתי לב עם השנים, שאפילו יותר מעניין המראה החיצוני, לעניין הכלכלי יש חשיבות גדולה מאד אצל נשים.

וההצעה: בואו נפתח שרשור ימי הולדת, שנוכל לברך זה את זה ביום הולדתנו, שעבורי לפחות הוא אחד מהימים העצובים תמיד, כי זה יום שאני מרגיש בו את הבדידות יותר מאשר בדרך כלל. זה גם יעזור ביצירת קהילה חברית. לא חייבים לרשום שנה, רק תאריך. ואני אתחיל כמובן: יום ההולדת שלי הוא ה-13/9.

Light18m

New member
בקשר לימי הולדת

נעשה שרשור נפרד, כדישיהיה יותר ברור לכולם.

עונה

1. אני כרגע לא מחפשת להכיר מפה כי זה מביך אותי

אם ארצה להכיר ארשם לאתרי הכרויות.
אך תמיד אשמח לדבר עם אנשים חדשים

בקשר למסרים אמממ

2. רעיון ממש מצויין

רק שממני תשכחו
מצידי אתן לכם לברך אותי בחודש פברואר כי לפני כמה שנים קרא לי דבר מדהים בחודש הזה שעיצב את עתידי
{זה לא קשור לסקס או בן זוג בשום צורה
}

אז 28.2 זה כמו יום הולדת השני שלי

אז ככה

אני בעד ראש פתוח. אני בהחלט מחפשת קשר ואם יצוץ לו בחור טוב ומתאים אז למה לא. בהחלט מקל שיש מכנה משותף של חוסר ניסיון שלרוב יוצר מבוכה. לגבי תאריך כשיפתח שרשור לחוד כמו שהציע המנהל ארשום

Berethor

New member
התשובות שלי

1. בעיקרון אני לא פה בשביל להכיר, אלא פשוט להשתתף, כי זה פורום מעניין ויש לי שייכות עליו. אני בהחלט פתוח לאפשרות של הכריות בפורום, בין אם למטרות ידידות ובין אם למטרות שמעבר לידידות, בכל אופן יש עוד פורומים ומקומות אחרים שבהם אני יכול להכיר אנשים, כך שזה לא שאני מהמר הכל על הפורום הזה מהבחינה הזאת. בהחלט יש לי העדפה להכרות עם אנשים כמוני, במיוחד אם מדובר בהכרות רומנטית, כי אני מאמין גדול בהתאמה והבנה. כבר שמתי לב לכך שרבות מחברות הפורום הזה פוסלות בחורים שבאותו מצב כמוהן, ולכן בשלב לפחות עד שיגיעו לכאן בחורות קצת יותר בסדר, אני לא רואה סיכוי רב להיכריות בין חברי הפורום. כפי שאמרתי כאן אני רואה בפסילות מהסוג הזה משהו בסגנון 'הפוסל במומו פוסל'(לא שאני אישית חושב שיש בחוסר ניסיון משהו רע אבל אותם אנשים בטוח חושבים), וזה מה שהופך את זה ליותר נוראי מבחינתי.

2. כסף לא מעניין אותי במיוחד, זה רכוש ולא חלק מהאדם(לכן נחות ביחס למראה ואופי מבחינתי), אני לא ישפוט אדם על פי זה, במלא לא הייתי רוצה מישהי שאיתי רק בגלל כסף או שאני יהיה איתה בגלל כסף, זה מרגיש לי זנותי.

אריאל362

New member
כמו שרית, גם אני פתוח להכרות

לדעתי כל הדרכים להכרויות כשרות ואין טעם לפסול
עד כה התכתבתי רק במסרים עם בחורה אחת שהפסיקה באיזה שהוא שלב לענות לי

Purple Mushroom

New member
תשובות שלי.

1. אני כבר כל כך הרבה שנים בתפוז פורומים, פלוס הכרויות, לא מצפה לכלום כבר בקטע הזה, רק להמשיך לכתוב. תיאורטית אפשר להכיר בכל מקום, אופליין. (בעיקר מצליח לי אופליין, ופעם קיבלתי על זה פידבק חיובי, במפגש פרטי עם גולשת אחת, שלא הבינה שהייתי במערכת יחסים פתוחה, באפריל 2011). וגם אונליין, בכל בלוג או פורום, או משהו כזה, (פייסבוק, או רשת חברתית אחרת).

2. אני חושב בעצמי, וגם על בנות המין השני, שיש יותר סיכוי להכיר מישהי רצינית, ומתאימה, אם לי יש כבר עבודה מסודרת, ובסיס כלכלי יותר טוב. (תקציב ליציאות בכלל, שיכולות להנפיק הכרויות ודייט(ים).)

הצעה מעניינת, מזל טוב, ואני ה 17.3. זה יוצא השנה ביום ראשון, לא בטוח שאעבוד עד אז, שאחזיק בעבודה הנוכחית בסקרים. מזל טוב. אני בעד
:)

חמוד1975

New member
תשובות

1. בהחלט הייתי שמח להכיר דרך הפורום. העובדה שיש מכנה משותף ושחלק מהקלפים בנושאים אינטימיים כבר מונחים על השולחן, יכולה לעזור לחיבור. מטרתי היא קשר רציני, אבל לא מתבייש להגיד שגם בלי מחוייבות לקשר- גם אני לא הייתי מתנגד לעזור למישהי בתולה לצאת ממצבה. כמובן, אחרי שיחה ובדיקה שיש בינינו כימיה ורצון משותף לכך. לא בא להיות "טכנאי" חס וחלילה.
כמו שסיפרתי פה בשירשור קודם, לי עזרו בצורה דומה, ואפילו אם זה לא היה במסגרת קשר, חושב שזו היתה חוויה חיובית. אז ברור שיש את השוני הפיזי בין המינים וכו', אבל לפי הבנתי בחוויה הזו העיקר זה לקבל תמיכה ועידוד מהצד המנוסה.

2.טוב, שאלת על העניין הכלכלי מהצד הנשי, אציג את הנושא מנקודת מבטי: חשוב לי שבת זוגי תבין את חשיבותו של הכסף. אני אדם שעובד קשה מאוד. עשיר כבר לא אהיה,גם לא קרוב לזה, אבל מעולם לא הייתי בבעיה או קושי כלכלי, אפילו לא מינוס קטן, כי מאז ומעולם הייתי חרוץ ודאגתי לחיות רק לפי יכולתי.
לא אוכל לחיות עם מישהי שבעיניה הכסף לא חשוב, מישהי פזרנית, או שמצפה שרק אני אשא בנטל והיא תבזבז.

לגבי ימי הולדת- עבורי מיותר לחלוטין. לא מבין למה עושים כזה ביג דיל מימי הולדת.

לדעתי, אם יש כאן מקום להכרות

זה חייב להיות מבוסס מהמשותך והאמפתיה שהמקום מיצר עבורנו.
והשוני הגדול הוא לבוא לפגישה עיוורת בלי בכלל לחפש את המראה
שמאחורי המקלדת, אלה את הנפש שכותבת, ולהסתכל אליה בנועם
בלי ציפיות. הנפש הזו שאר כאן, והגישה הזו משאירה טעם טוב
של קבלה ואי שפיטה וסיכוי טוב יותר למפגש נוסף.

למעלה