שתי שאלות חברים...

שתי שאלות חברים...

שאלה I (חשובה מאודדדד)- מישהו מכיר אתר שמכיל פירוט של כל השירים המופיעים במהלך סרטים? (ולא רק השירים המופיעים בפסקול, כי הרבה פעמים האנשים שמרכיבים את הפסקול נוטים להזניח שירים רבים- תופעה מעצבנת ביותר...) תמיד השירים מופיעים בסוך הסרט, יחד עם כתוביות הסיום רק שתמיד הכל עובר מהר ובקטן מדי (אני עיוורת...) אני אהיה אסירת תודה למי שיבוא עם פתרון... שאלה II- איך קוראים לשיר החדש של גארבג´ (לא, לא אנדרוג´יני אלא זה שהיא -גברת מנסון, לפעמים נעלמת ורק השמלה שלה נראית, אם אני לא טועה...) בתודה מראש,

GK_FF

New member
תחפשי בGoogle

תיכתבי שם All Movies BGM אוליי זה ימצא לך משהו, גם אני חיפשתי אתר כזה ליפניי שנה בערך כי הייתי פריק של OSTים

לא ממש הצלחתי...

אם זה עוזר- אני מחפשת את השירים שהופיעו בסרט Life As A House ("החיים כבית"- סרט ממש נחמד)

BooBee

New member
פסקולים

יש את מחלקת הפסקולים של אמזון, אני דווקא מאוד מבסוטה ממנו אני חושבת שבפסקולים שמים את כל השירים, לפחות בכאלה סרטים שאני ראיתי ונדלקתי על שיר אחד או שניים, תמיד מצאתי אותם באמזון. הטריק הוא לזהות איזה שיר זה(יש כאלה שיריםפ שאפשר להאזין לדוגמית מהם) ואז לראות את שם השיר והמבצע ולהוריד מהרשת. אני מצאתי אחלה שירים ככה. קט´ע

למעלה