שתי שאלות חשובות על ה - 320

צונאמיי

New member
שתי שאלות חשובות על ה - 320

1. אני על סף קניה של h320, רק יש לי בעיה עיקרית וגדולה, אין בו עברית, או לפחות לא כמו שאני רוצה . אתם יודעים מתי אמורים להריץ את העברית באופן חוקי ? 2. שאלה שניה, יש אפשרות להעביר שירים מאייפוד לאיריבר ? אפשר גם ההפך ? (אני מתכוון ל-320)

תשובות

א. בקשר לעברית אז לפי מה שאני יודע משיטוטי בכמה פורומים ובעיקר בפורום הזה שאין לאף אחד מושג מתי IRIVER ג€ יוציאו עדכון לעברית (נקוה שבכלל יוציאו! הם כל הזמן אומרים שבקרוב) ב.אפשר להעביר שירים מאיפוד ישירות לאיריבר ולגבי ההפך אני עדיין לא יודע

weird dust

New member
אי אפשר מהאייפוד לאייריבר

לפחות לא באופן סתמי ולא מתוכנן מראש. הסברתי למה לא למטה בתשובה שלי.

weird dust

New member
שום תשובה לא תהיה כאן נחמדה בשבילך

1) אין עברית ולהערכתי לא יהיה בקרוב, אני מאמין שבקרוב יצא עידכון חדש לא יודע מתי ומה הוא יכלול. הפסיקו לייצר את ה320 אז יכול להיות שיהיה לך קשה למצוא אותו. 2) אי אפשר להעביר עם אייפוד, רק שתדע שאייפוד הוא על בסיס דאטה בייס והאייריבר 320 הוא על בסיס פלייבק. מה שאומר שמה שנימצא בתוך האייפוד בלי הבסיס נתונים לא ניקרא ויש צורך בתוכנה. האייריבר כל הקבצים לא נמצאים בבסיס נתונים ולכן אפשר להעביר מאייריבר אחד לשני.

spacera

New member
היי, בקשר להפסקת ייצור ../images/Emo118.gif

האם זה רמז שייצא בקרוב דגם חדש יותר (ואולי תומך עברית סוף סוף)?

TheRealDeal

New member
והדגם החדש יותר הוא H10..

שיצא כבר.. פשוט אין סיבה הגיונית שהחברה תייצר 2 נגנים של 20 ג'יגה שכמעט זהים בתכונותיהם.. (לדעתי אם להפסיק לייצר משהו אז את הH10 של 20 ג'יגה.. הוא פשוט פחות טוב ומגיע עם פחות אביזרים)

spacera

New member
ה-H10 בא עם 20G?../images/Emo12.gif

ולפי מה שזכרתי (בדקתי עכשיו באתר הרישמי שוב) הוא בעל 5-6G בלבד. חוץ מזה, עוד לפי הקריאה בפורום נדמה לי שהוא תומך גם בעברית. אז אולי מגיע עם פחות אביזרים (כמו מה - ספק חיצוני, כבלים?), בכל אופן, ה"פחות טוב" מבחינתי נובע מזה שהנפח שלו קטן מידי.

spacera

New member
צודק, קיים H10 20G לפי אתר רישמי

נראה לי שלא הגיע לארץ עוד. במה הוא פחות טוב מה-H300?

spacera

New member
../images/Emo10.gif אין מה להמתין לו..

(Supported OS: Windows XP (Service Pack 1 or higher ולי יש w2k

למעלה