שתי שאלות חשובות!

yonatan25

New member
שתי שאלות חשובות!

1: נהייתי צמחוני לפני שנתיים מתוך אידאולוגיה ואני שלם בהחלטה ,בכל זאת הרזתי כי אני כנראה לא אוכל מסודר או לא אוכל נכון....... משהו/משהי יכול להציע לי תפריט צמחוני יומיומי פשוט ,שיגרום לי להשמין!! may all beings be happy!! 2: איך מתמודדים אם זה שעלי להאכיל חתול בבשר ודגים ואם יש אלטרנטיבות?

Neta558

New member
לגבי השאלה השניה

עד כמה שידוע לי, אי אפשר לגדל חתול צמחוני... אני אשמח לשמוע על מידע אחר בענין, אם יש למישהו.

enbalush

New member
קונים לחתולה אוכל לחתולים

של חברה שלא עושה ניסויים על בע"ח ולא אוכל שנמכר עבור בני-אדם! בוטנים משמינים ותפוחי אדמה, גם גבינות- אם אתה לא נגד זה אידאולוגית, בורקס ופיצה, לחמניות,פיתות ולחם, עוגות, גלידות...הכל משמין..אוף!

tar8

New member
קודם כל

קודם כל צריך לדעת מה זה צמחונות ומה המשמעות של זה לגוף שלך. אתה חייב לאכול תחליפים הולמים, אחרת תפגע בבריאותך. אם אין לך סבלנות לקרוא ספרים, תפנה לתזונאי\ת ותבקש שירכיבו לך תחליף. בנוסף, תמצא לך אמא\ דודה\ סבתא\ חברה ואולי אף אתה, שיבשלו לך את התחליפים האלה. חשוב לבנות תפריט מאוזן ולא לאכול שטויות ולא מסודר. והכי חשוב זה ויטמין B12 חשוב לבדוק את הרמות שלו בדם. בהצלחה וכל הכבוד על התחשבותך בבעלי החיים, שגם להם זכות לחיות.

למעלה