שתי שאלות חשובות!

שתי שאלות חשובות!

1.לדג שלי יצא אתמול(סליחה על המילה)חרא לבן,הצואה שלו היתה לבנה,ועבה(אם ככה רושמים)אני וחברה שלי הסתכלנו וראינו שזו צואה,וקראתי שצואה לבנה היא סימן למחלה,לעומת זאת הדגים האחרים בסיידר גמור,והצואה שלהם בצבע נורמלי,והדג שעשה צואה לבנה לא מראה שום סימנים של מחלה,מדובר בשלייר כיפה אדומה,ממישהו יכול להסביר ממה זה? אולי אוכל לא טוב?משהו?זכרו ששאר הדגים בסדר גמור,אז מה יכולה ליהיות הסיבה?? 2.אם אני קונה 2 חלזונות תפוח(מתו לי היום 3!)תוך כמה זמן הם יתרבו? וחלזונות שחורים,תוך כמה זמן הם יתרבו?אין לי צמחים (אמיתיים)באקווריום,אז האם הם יתרבו? חלזון כתום עם שחור יכולים להתרבות?תוך כמה זמן? אשמח אם תענו לי על השאלות,כי היום אני כנראה נוסעת לחנות חיות ואני רוצה לדעת אם שווה לי לקנות חלזונות חדשים וכו'...(אני לא רוצה לחפור יותר מידי)... אז תודה מראש!

עוזאבי

New member
אל תקני חלזונותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

זה דג מגעיללללללללללללל ( חילזון) סתם ביבוז כסף....... לגבי המחלה, זאת מחלה אבל אני לא יודע איך מטפלים בה.

איזו מחלה זו?

ובכל זאת תענה לי על השאלה עם החלזונות כי זה חשוב לי!ולא רק לי!

adidas4

New member
תודה חשבתי שאני היחידה..

ששונאת חלזונות. והם מגעילייייייייייייייייים אותי בטירוף.... טוב לדעת שאני לא היחידה שחושבת ככה בנושא :)

Suikun

New member
אל תקני עוד חלזונות.

את לא מצליחה להחזיק אותם בחיים, תפסיקי לקנות אותם, חבל עליהם ועל הכסף.

אז אולי תענו לי!

מה יכולות ליהיות הסיבות למותם??? מה הטמפ' שהם צריכים? מהשו!!!!

Suikun

New member
אין לי מושג,

לא גידלתי חלזונות כאלו בחיים. מה אמרו לך בחנות?

Suikun

New member
אוקי,

לפי אתר אמריקאי אחד, הם זקוקים לטמפרטורה של כ25 מעלות, וכ-30 ליטר לחילזון. משמע? לא מתאימים לגידול בכוס ובטח שלא עם דגי זהב.

Suikun

New member
אוקי,

לפי אתר אמריקאי אחד, הם זקוקים לטמפרטורה של כ25 מעלות, וכ-30 ליטר לחילזון. משמע? לא מתאימים לגידול בכוס ובטח שלא עם דגי זהב.

Suikun

New member
אוקי,

Suikun

New member
אין לי מושג למה זה שלח שלוש פעמים

עוזאבי

New member
שליירית אני לא יודע כלום על ....

החלזונות.... זה משהוא אחר מהדגים, פשוט אל תקני אותם יותר אם הם מתים לך, אני קניתי צפרדע קטנה לבנה והיא הייתה לי באקווריום שבוע והיא מתה ואני לא קונה אותה יותר........... זה מה שאת צריכה לעשות.

אתה יכול לתת לי קישור של האתר

האמריקראי ממנו קראתה את הקטע על החלזונות??

תודה!

אם יש לך עוד אתרים על חלזונות או דגי זהב למיניהם אשמח אם תיתן לי קישור!

למעלה