שתי שאלות חשובות!

Coon Jew

New member
שתי שאלות חשובות!

1. חבר שלי סיפר לי שבאנימלס, בשירים pigs ו sheep דיוויד גילמור מנגן על גיטרה בס וסנואי וויט מנגן על הגיטרה...זה נכון? 2. איפה אני יכול למצוא קליפים של פינק שאני יוכל לראות אותם באתרים און ליין (חוץ מבאתר הרשמי של אקוס)? תודה מראש!

תשובות מהירות

1. זה מה שגילמור אומר. אני מאמינה לו - היינו, שגם הוא וגם ווטרס ניגנו בבס, וגם הוא וגם סנואי ניגנו בגיטרה - אבל תחליטו בעצמכם. אולי סנואי ווייט אישר את זה? 2. למיטב ידיעתי, האתר הרשמי של הלהקה הוא המקום החוקי היחיד שבו ניתן לראות קליפים של הלהקה. יש עוד אתר אחד הטוען שניתן לראות בו קליפים באופן חוקי, אבל הם הורידו לאחרונה את הקליפים "לצורך שיפוצים".

melancholy man

New member
אני קראתי

ראיון עם סנואי וויט שבו מאשר שהוא ניגן חלקים מהסולואים באנימלס (בין השאר מה שמאוד מפורסם בקרב מעריצים אובססיביים, את הסולו שמופיע רק בגירסת 8 הערוצים בין סוף האלבום לתחילתו בלופ שנוצר במדייה הזאת), ברור שחלק גדול מעבודת הגיטרה היא של גילמור, אני גם קראתי ואני יודע שזה לא נגיד שבאולפן גילמור מנגן גיטרות, נדמה לי שקראתי גם אני ראיון איתו שבו הוא מדבר על כך שבאנימלס הוא ניגן באס.

holo

New member
אתה יודע אילו סולואים הוא ניגן?

סנואי וויט זאת אומרת. למה הם הביאו נגן גיטרה מבחוץ?

melancholy man

New member
האמת

מעולם לא עניין אוי מי מנגן מה, זה משהו שקראתי, אבל צריך להיות לי את הראיון המקורי כאן, אז אני אחפש, אולי תיהיה לי תשובה כשאחזור מהעבודה. בקשר ל"למה", זה קשור לכמות העבודה שיש בהפקת אלבום כזה, כאשר רוצים שהצליל יהיה מושלם, ואצל פ"פ זה היה כנראה חשוב במיוחד, מביאים תמיד עוד נגנים, כמעט כל להקה עושה את זה.

גיטריסט ומלחין

סנואי ווייט הוא מנגני האולפן הידועים באנגליה, מזה כ-35 שנים. הוא ניגן הרבה עם הפלויד ועם רוג'ר ווטרס גם. מדי פעם הוא מוציא גם אלבומים/סינגלים, והיה לו אפילו להיט אחד - Birds of Paradise לפני שנים. אתר הבית שלו כולל ביוגרפיה.

dondons

New member
שטויות...

חוץ מכמו שציין מלנכולי, סנואי באמת ניגן סולו בגירסת ה 8 של האלבום, סולו שנשמע כמו סנואי וו'יט ממש. כל השאר באלבום הרגיל זה גילמור ולא צריך לקרוא בשום מקום פשוט שומעים את זה!..הוא ניגן איתם בעיקר כback up בהופעות וכמובן שקיבל את הסולואים שלו ויש לזה המון תיעודים בהקלטות של הופעות. רק ב - the wall הפלויד ממש שיתפו נגנים רבים בהקלטות קלידנים גיטריסטים...אבל רוב הגיטרות המשמעותיות(להוציא הגיטרה הקלאסית ב is there anybody out there?) הן של גילמור!

dondons

New member
זה היה...

גיטריסט ספרדי שמנגן גיטרה ספרדית..שכחתי את שמו.. גילמור טען שהוא לא מנגן את זה מספיק טוב בנגינת ארפגיו אצבעות ולכן הביא אותו..גם סטיב לוקאט'ר מנגן שם בתקליט תפקיד קטן וזאת כי גילמור טען שהוא לא מסוגל לחשוב על תפקיד מספיק טוב בעיניו...

holo

New member
מאיפה השטויות האלה?

גילמור הוא זה שמנגן is there anybody וגם רואים את זה במופע של החומה. זה קטע ממש קל לגיטרה, שאפילו מתחילים יכולים אז אל תחרטט על זה שגילמור לא ניגן את זה מספיק טוב...

למעלה