שתי שאלות לבעלות ניסיון:

חן123

New member
שתי שאלות לבעלות ניסיון:

1. מאיזה גיל אפשר להתחיל להשתמש בנדנדה? 2. מה עושחם נגד כאבי הבטן/העצבנות של הערב (בד"כ זה בא ביחד) תודה מראש חן

שלי החלה להשתמש בנדנדה מגיל שבוע

יש לה נדנדה מעולה !!!! של פישר פרייס שמתנדנדת גם קדימה אחורה וגם לצדדים. היא הייתה ממש חיה בתוך הנדנדה, זה היה מרגיע ומרדים אותה. ממש מומלץ !!! בקשר לכאבי בטן, אין לי מושג כי טפו ...טפו.. לא התנסיינו יפעת

גם אצלי הנדנדה היתה בשימוש

מגיל צעיר מאוד - בסביבות החודש (פלוס-מינוס). מאיה נהנית מאוד מהנדנדה שמתנדנדת בעזרת בטריות, רואה בה גם טלויזיה ולפעמים אפילו נרדמת בתוכה. בנוגא לכאבי הבטן - אנחנו נהגנו להחזיק את מאיה בתנוחה שהרגיעה לה את הכאבים (אנחנו חושבים שאלה היו כאבי בטן)- תנוחה שבה פנים הזרוע לאורך הבטן שלה (מקווה שהצלחתי לתאר טוב...). חוץ מזה צריך הרבה הרבה סבלנות, אולי מנגינה נעימה שהיא אוהבת, והמון אהבה וליטופים. מקווה שעזרתי... ענת.

חן123

New member
תודה רבה, אור בן חודש

אז אולי סוף סוף ננסה את הנדנדה...

רותי הכ

New member
זה בדיוק מה שאני התכוונתי לענות

התנוחה הזאת מאד עוזרת. אצלינו זה עבד בעיקר אם עמדנו או טיילנו וכמה שיותר כאב לנו הגב והתעיפנו הם היו יותר מרוצים
עכשיו (ובלי להכנס לויכוח הזה) אם את מניקה..לא יודעת מה עוזר אבל אם את משתמשת בתחליף-עברי לצמחי. הגזים נעלמים כמעט לחלוטין!! (מנסיון של שלשה ילדים ושני אחיינים) בהצלחה

jole

New member
נדנדה לא קנינו ולגזים ההצלה ../images/Emo104.gif

שלנו הייתה גליכול בייבי שעדיין עובד כמו קסם.

../images/Emo104.gif נדנדה אין לנו ולכאבי בטן

תנסי לעסות את הבטן במסאז´ עדין של כמו צביטות אבל לא ליצבוט וגם לעסות בעיגולים וקצת תיפופים ושהכל יהיה בעדינות הכי בעדינות שאפשר ועוד שיטה בדוקה לדחוק את הרגליים לכיוון הבטן זה תמיד עוזר ומשחרר אותם בהצלחה

iris and ben

New member
לחן 123

לגבי נדנדה-לא יודעת כי לא הייתה לנו לגבי גזים-הבן שלי סבל קשות מגזים הדבר נפסק לחלוטין כאשר עברנו לתחליף צמחי כשהיו גזים שמנו את בן בסלקל-וזה קצת שיחרר שיעבור בקלות

meira

New member
מנשא!!! לטייל בבית או בחוץ, להרדים

לשים אותם במנשא בטן את בטן - זו תרופת פלא אנחנו אמנם לא סבלנו מגזים/כאבי בטן אבל אור היה תינוק שלא אהב לישון יותר מדי. היה נרדם על הציצי ובשניה שהונח במיטה היה מתעורר. היינו שמים אותו במנשא והוא היה רגוע ושלו ו
לגבי נדנדה - התחלנו קצת לפני גיל חודשיים. לא עזר להרדמות ובהתחלה הוא לא אהב שהיא מתנדנדת אבל היה לו נעים לשבת בה

פישון

New member
הוי גזים- כמה דברים

כתבתי גם לענת איתן בפורום אחר: תמוז ינקה מלא בתקופה הזו והיו לה גזים בשעות אחה"צ בגיל חודשיים עד ארבעה חודשים. לא עזר כלום, והיתה נדנדה שהיא לא הסכימה לשבת בה עד גיל שלושה חודשים. ניסינו הכל, אבל כמעט כל ערב היא בכתה שעתיים שלוש. ניסינו את כל מה שאמרו לפני - כלום לא עזר. לפעמים בכינו יחד אתה (בשקט, כדי לא להבהיל אותה) ובעיקר ניסינו להיות רגועים כמה שרק אפשר. אחר כך הנדנדה עזרה ומאד. זה עבר די פתאום, כמו בחילות בוקר בהריון, והיום היא ילדה רגועה וצחקנית, שאוכלת מצויין (אני לא יודעת על אף ילד שאוכל כל כך ברוגע, בתאבון, בקלות, אוכל מזין שהוא לא ממתקים). אין לה שום בעיית עיכול, להפך. כנראה שזו פשוט תקופה שעוברת. הנדנדה עזרה במיוחד אחרי חיסון קשה והשתמשנו בה עד שתמוז לא נכנסה לשם, בערך בגיל תשעה חודשים. מקוה שיעבור מהר. מאיה

למעלה