שתי שאלות לגבי העונה הראשונה

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
שתי שאלות לגבי העונה הראשונה

היות וכבר עבר די הרבה זמן יש כמה דברים שכבר יצא לשכוח...
1. מה גרם לויקי להיפרד מאיתן? (או לא להיות איתו בקשר בכלל...).
אני זוכר שהיה איזה טויסט שהתברר שהוא דו-פרצופי, אבל ויקי לא הבינה שהוא בצד שלה?

2. החיילת שנמצאת עם ויקי בטירונות (העשירה מנרקיס) - הייתה גם בעונה הראשונה?
משום מה אני לא זוכר אותה...

תודה רבה!

תשובות

1) ויקי נפרדה מאיתן כי הוא שיקר לה. גם אם הוא היה בצד שלה בסוף, היא טענה שהיא צריכה אמון.
&nbsp
2) שי-לי הייתה בעונה הראשונה, היא החברה (ה"בסטוש", כפי שזה נקרא באפליקציה) של אגם. בדרך כלל הופיעה איתה, ביקשה פעם שחוליו יברך אותה ליום ההולדת, נותנת סטירות לאודי, הייתה עם אגם כשחוליו התחזה לאודי, והייתה את הסצנה בה אודי ואגם התנשקו בשירותים, והיא הייתה שם גם כן כחלק מהחברות של אגם. אגב, היא זאת ששכנעה את אגם לעשות מסיבה בגולף. סה"כ אני כמעט בטוח שהעונה שי-לי תהיה דמות משמעותית.

ny22

New member
מנהל
אני עונה לך ולרועי....

1. כן, זכרתי משהו כזה, אבל לא זכרתי את כל הפרטים בידוק ולכן זה לא ממש הסתדר לי...
תודה רבה שהשלמתם לי את התמונה

אגב, אתם זוכרים אולי באיזה פרק היא נפרדה ממנו? (מעניין אותי לראות אותו שוב... אולי יצא לי...)
&nbsp
2. זכרתי אותה במעומעם, וידעתי (שראיתי את הפרק הראשון) שדמות כזאת לא יכולה להופיע "סתם ככה"- צריך שיהיה לי איזה רקע מהעונה הראשונה....
&nbsp
כל הכבוד לגיורא שהוא ככה ממשיך את קווי העלילה

סדרה פשוט מעולה

Roei152

Well-known member
מנהל
תשובות
1.ויקי נפגעה מאיתן מאוד , לכן הא נפרדה ממנו בסוף העונה הראשונה ,
היא נפגעה ממנו למרות שהיו לו כוונות טובות כל הזמן...
ולפי זה שלילוש התקשרה אליו , אנחנו מביינם שהיא נתקה איתו את הקשר.
החיילת שנמצאת עם ויק, שמה שי לי , חברה של אגם שהסתובבה איתה במסיבות ובבה"ס.. היא הייתה מעט מאוד נוכחת בעונה הראשונה , בעוננה הזאת כנראה הגדילו לה את התפקיד....
&nbsp

dar dahan

Member
תשובות

1. איתן היה סוכן חשאי ופעל בשביל איזה ארגון כמו המועצה מהשמינייה והוא שיקר לויקי שלא רצתה להשאר איתו בגלל אותם שקרים.
ואגב הוא דיי אכל את עצמו על זה שהוא שיקר לה בעונה שעברה.
חבל לי כי היה להם פוטנציאל זוגיות מעולה.
&nbsp
2. גם אני לא ידעתי מי זאת עד שנזכרתי, זאת שי-לי החברה של אגם שחוליו שלח לה הקלטה מצולמת שלו וזה היה במסיבה בגולף.
והיא הייתה נוהגת לתת לאודי סטירות וכו'....
&nbsp
למען האמת חשבתי שהיא יותר צעירה, לא ידעתי שכבר גייסו אותה.
מאוד מוזר שחושבים על זה.
מעניין מה זה אומר לגביי רחלי אגם וכל השאר?
איך יהיה אפשר לעשות עונה שלישית?
&nbsp

Roei152

Well-known member
מנהל
רחלי צעירה מויקי לפחות בשנתים..
ולא נורא , יש זוגות כאלו שהופכים לזוג באופן רששמי רק בסוף העונה השניה ... ליאו ואלה מחצויה , לליפתח , למרות שזה נהרס לטובת דניאל בעונה השלישית

למעלה