שתי שאלות לגבי מיניותן של נשים

Sunset Night

New member
שתי שאלות לגבי מיניותן של נשים

לרוב, נשים לא מגיעות לאורגזמה מחדירה, שכן אין הרבה עיצבוב מיני בתוך הנרתיק. אבל, אקט החדירה בהחלט מחרמן נשים. השאלה שלי היא, אם חדירה רק מחרמנת אותכן אך (לרוב) אתן לא גומרות מזה, איך אתן מסוגלות לעשות את זה בכלל?? כאילו, זה לא משגע אותכן בכל פעם שהגבר גומר ואתן רק פי שתיים יותר מחורמנות ממה שהייתן מקודם?
לאישה קשה להגיע לאורגזמה כשלא נוח לה עם גופה ומיניותה. השאלה שלי היא (אם כי כל אחת ותשובתה האישית שלה) עד אילו רמות זה מגיע? כלומר, אני בטוח שגם נשים שלא מרגישות 100% בנוח עם גופן ומיניותן הצליחו להגיע לאורגזמה כשעשו את הדבר הנכון. אך מצד שני, ישנן נשים שאצלהן האפשרות לאורגזמה בלומה לחלוטין עקב חוסר הנוחות הזו. (אני מדבר על אורגזמה במהלך קיום יחסים, לא במהלך אוננות).

ebony

New member
שאלה קשה...

אוקי נכון יש נשים שעקב משקעים מהעבר או אפילו מחינוך יש להן בעיה להגיע לאורגזמה וגם יש להן בד"כ בעיה להשתחרר\ לאבד שליטה. אז מה הקטע בחדירה? אז ככה: תחושת המלאות שם עושה נפלאות עכשיו אם אני לא טועה כן יש שם עיצבוב היסטרי אחרת לא היו מרגישים שם כלום וכול אישה יודעת שאצבע שם יכולה לעשות נפלאות....

Sunset Night

New member
מה שמביא אותי לעוד שאלה

שמעתי הרבה יותר נשים אומרות שגודל בשבילן לא משנה, מאשר כאלו שכן. אז אם גודל לא משנה, מה הם הדברים הקטנים שהופכים אקט חדירה מ"נחמד" ל"מצויין" ול"אלוהי"? נכון שכל אישה ו"קוד השיגור" שלה, אבל בכלליות (מלבד משחק מקדים מושקע, רגשות אהבה וכו).

ebony

New member
נכון בערך...

זה לא האורך זה העובי ואם לא התברכת בעובי אז זה קשור למה שאתה יודע לעשות איתו כי אם יהיה מישהו עם ענקי ולא ידע מה לעשות איתו זה ממש לא יהיה שווה וזה סתם יהיה תקוע שם...

ebony

New member
נכון בערך...

זה לא האורך זה העובי ואם לא התברכת בעובי אז זה קשור למה שאתה יודע לעשות איתו כי אם יהיה מישהו עם ענקי ולא ידע מה לעשות איתו זה ממש לא יהיה שווה וזה סתם יהיה תקוע שם...

Sunset Night

New member
זהו, זאת השאלה שלי

מהם הדברים שמבדילים בין "להיות תקוע שם" לבין "ממיס ואלוהי"?

חופ שיה

New member
הקצב שלך ../images/Emo3.gif

הקצב יכול לתת לחדירה מימד אחר,כדי להנות יחד עם הגבר ובאותה רמה שהוא נהנה אני מוסיפה גירוי חיצוני (מאוננת) וזה גורם לגוף שלי להכנס לויבראציות של הנאה עד אורגמה ועוד אחת ועוד אחת ...........(תלוי כמה זמן מחזיקים מעמד).

וואוו ..

מאיפה להתחיל לענות לך בכלל ?? אולי מזה שבנרתיק ממוקמת נקודת ה-G ? ז"א עיצבוב לא חסר שם (וחסר למי שלא מגיע לשם
) עכשיו תחשוב למשל על זה שאולי אנחנו גומרות לפני החדירה אולי אפילו יותר מפעם אחת... כך שאין סיבה להרגיש מתוסכלות אחרי הגמירה של הגבר. ועל השאלה השניה...אחר כך

ayaaa

New member
שתי תשובות

1. טעות חמורה בידיך, לפחות לגביי. ההנאה הגלומה בחדירה היא בלתי ניתנת לתיאור. זו הרגשה מדהימה מענגת מעלפת ואני אוהבת את זה אפילו יותר ממין אוראלי. אני כן מסוגלת לגמור מחדירה, קורה פחות מאשר מגירוי חיצוני אבל קורה וכשקורה זה מדהים. זה קורה בתנוחות מסויימות כשהחיכוך באיזור הרגיש במיוחד (שנמצא כמה ס"מ פנימה בכיוון הבטן). בכל אופן, גם אם אני לא גומרת מהחדירה בחיים לא הייתי מוותרת עליה. גם הרגשת החיבור הטוטלי ביני לבין הגבר שאיתי, מוסיפה המון. עבור בחורות שלא גומרות מגירוי פנימי בנרתיק, כן יכולות לגמור מחדירה אם הן מקבלות בנוסף לה גירוי חיצוני של הדגדגן, במיוחד בתנוחה שהן רוכבות על הגבר. אז אין סיבה שאתה תגמור מהחדירה והבחורה שאיתך לא. 2. צודק במאה אחוז. מי שלא מרגישה בנוח עם הגוף שלה ועם מיניותה, לא תוכל לזרום עד הסוף ולהרגיש בנוח עם אדם נוסף, ולכן גם לא תוכל לתת לעצמה "לאבד שליטה" ולגמור איתו. לדעתי גם באוננות, מישהי שלא מספיק מודעת למיניות שלה, ולא נוח לה עם גופה, תתקשה גם בלגמור כשהיא לבד. בסופו של דבר המוח והריכוז הם האחראים לכל אורגזמה.

לי יש שאלה מאוד חושבה בעניין:

אם כבר מעלים את הנושא הכאוב הזה זאת הזדמנות: אז ככה: ישנן 2 דרכים לאישה להגיע לאביונה (אורגזמה) דרך הנרתיק שזה עמוק עמוק בפנים, או דרך הדגדגן - שזה כמעט בחוץ למעלה על השפתיים. רוב הנשים (עובדתית) מגיעות לפורקן מהדגדגן ולו מהסיבה הפשוטה שזאת הדרך הקלה ביותר שבה אפשר להגיע גם בלי עזרת הגבר, אלא בעצמך, ולכן ככה רוב הנשים לומדות שאפשר הכי טוב והכי בקלות כשהן עם עצמן, וככה זה מתרחש גם כשהן בייחד עם גבר. זה יכו ללהיות מחדירה ויכול להיות מאצבעות או כל דבר אחר: זה תמיד הדגדגן שמגיב לגירוי. פורקן מיני מלא מהנרתיק נדיר יותר. ולא כולן ברות מזל להגיע לזה. אני יודע מהנסיון שלי שיש נשים שיכולות להגיע לגמירה גם מאורגזמה שמגיעה מהנרתיק. אשתי גם שמעה על זה.. והיא אף פעם לא הצליחה. זה מענג אותה מאוד ומטריף אותה, אבל להגיע לאורגזמה היא לא הצליחה מעולם באמצעות חדירה. לא מהדגדגן ובטח לא מהנרתיק. כשמתווספות האצבעות אז הכול מסתדר ויש אורגזמות. בלי אצבעות.. אין שום סיכוי. הסברתי לה שאני יודע שיש תנוחה מסוימת שבה הזוית היא כזאת שזה מתחכך בדגדגן, אבל זה לא הולך לנו ממש. ובקשר לאורגזמת נרתיק היא ממש לא יודעת איפה מתחילים בכלל כדי להפעיל את המקום "המסתורי" הזה שכולן מדברות עליו. כיווץ שרירים מסוימים ? איך עושים את זה בדיוק ?

ענקית

New member
פוקן מיני מחדירה

תלוי באנטומיה של העסק שם, למטה, ועד כמה הדגדגן קרוב לשפתיים. מה שגורם לפורקן הוא ההתחכחות של מעטפת הדגדגן האיבר הקטנקן עצמו. כאבר הם מאוד קרובים, החדירה עצמה גורמת לחיכוך המהנה הזה. כאשר הם רחוקים - יש צורך בגירוי ידני או אחר. כמובן שגם לתנוחה יש השפעה על מידת החיכוך.

למעלה