לחיצה ארוכה על אפליקציה ויש תפריט כולל הסרה, במידה ונעלת כמוני את מסך הבית שחרר את הנעילה קודם. אן הגדרות > ישומים. איתור האפליקציה לחיצה עליה והסר ( ולא צריך לבטל נעילת מסך, אם אתה לא יודע מה זה זה נעילה שאי אפשר להזיז במקרה או לא את האפילקציות שקבעת במסך בית או להסירן בלי לשחרר נעילה יעיל נגד טעויות..תרצה אסביר איך נועלים גם)רכשתי היום סמסונג גלקסי S20FE. שאלותיי הן כאלה:
1. איך מוחקים אפליקציה שמאסתי בה, נניח סופרפארם?
2. איך מציגים בצורה ברורה יותר את אחוז הטעינה של המכשיר? אני מצליח לראות אותו רק אם אני נכנס לאיזה תפריט פנימי.
תודה מראש.
תודה רבה ירון. העניין הוא שחלק מהאפליקציות שהוטמנו במכשיר חסרות תועלת עבורי (עניין בהן) ושאני שוקל להסיר, אין בהן אופציה של הסרת התקנה. יש דרך לעקוף את זה?לחיצה ארוכה על אפליקציה ויש תפריט כולל הסרה, במידה ונעלת כמוני את מסך הבית שחרר את הנעילה קודם. אן הגדרות > ישומים. איתור האפליקציה לחיצה עליה והסר ( ולא צריך לבטל נעילת מסך, אם אתה לא יודע מה זה זה נעילה שאי אפשר להזיז במקרה או לא את האפילקציות שקבעת במסך בית או להסירן בלי לשחרר נעילה יעיל נגד טעויות..תרצה אסביר איך נועלים גם)
תצטרך להתעסק עם הפון...בזהירותתודה רבה ירון. העניין הוא שחלק מהאפליקציות שהוטמנו במכשיר חסרות תועלת עבורי (עניין בהן) ושאני שוקל להסיר, אין בהן אופציה של הסרת התקנה. יש דרך לעקוף את זה?
תודה רבה ירון. העניין הוא שחלק מהאפליקציות שהוטמנו במכשיר חסרות תועלת עבורי (עניין בהן) ושאני שוקל להסיר, אין בהן אופציה של הסרת התקנה. יש דרך לעקוף את זה?
לא חייב ROOT ואיבוד אחריות..הבאתי דרך שלא צריכה ואפשר להסיר הכל איתה...יש אפליקציות שהיצרן התקין מראש ביחד עם מע ההפעלה.
לפעמים זה כאלה שהוא מנחש שתרצה
ולפעמים זה כאלה שיצרני התוכנה התוכנה שילמו לסמסונג כדי לעשות זאת כדי לזכות בלקוחות
אם הם לא ניתנות להסרה קלה אז ניתן להסיר רק אחרי ביצוע ROOT במכשיר.
שזה צעד למתקדמים שלדעתי אתה לא תרצה לצעוד בשביל הזה
1) נותן ליצרן/מוכר קייס להתנער מאחריות יצרן
2) הופך את המכשיר לפגיע יותר מבחינת אבטחה (אם יגיעו תוכנות זדוניות)
3) אני חושב שיש אפליקציות (כמו בנקים, קופח) שלא עובדים אם עשית את הROOT הנל
שורה תחתונה- אין מה לעשות, למשתמש הרגיל
אוקיי, מקסימום אשבית את האפליקציות הנ"ל עד שאחליט שאני כן צריך אותן.שורה תחתונה- אין מה לעשות, למשתמש הרגיל
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.