שתי שאלות לי אליכם:

דרגורן

New member
שתי שאלות לי אליכם:

1. מה דעתכם על המשחק Emperor Battle for dune? (בעקבות דיון ארוך בפורום אחר השאלה מסקרנת אותי...) 2. האם מישהו מכם משחק בהרחבה של דיאבלו 2?

אוגי20

New member
יש לי את המשחק

ואם כבר אני כותב פה... אז אם יש מישהו שמעוניין להחליף משחקים אני מוכן לשמוע מה יש לו להציע לי בתמורה למשחק הזה. ובקשר לשאלה שלך... לפי דעתי זה משחק ממש טוב הכי טוב מבין כל הדיונים שיצאו עד היום. אבל...כמו תמיד, יש גם לו מינוסים... אומנם הם קטנים...אבל מינוסים. אחד מהם הוא התזוזה של העכבר... אתה מזיז חצי שעה את העכבר, ועל המסך הסמן זז אולי סנטימטר. יש אפשרות לשחק עם זה...עם המהירות של העכבר, אבל אז הוא ממש טס... ודבר שני... הממשק שם ממש לא נוח... כשאתה בוחר ביניין או משהו, אז הפרטים על אותו בניין ומה שהוא מייצר מסתירים לך חצי משדה הקרב... לא נוח במיוחד

אוגי20

New member
המשך להודעה הקודמת

למי שרוצה את המשחק....שכחתי לציין איך משיגים אותי... אז או באי מייל שלי שמופיע פה או ב ICQ 34699113

דרגורן

New member
האם ערכת השוואה בינו לבין:

RED ALERT, או TS? עיצבן אותי שהמשחק לא חידש כלום בגרוש! הוא טוב יותר מהדיונים הישנים מכוון שלא קשה להתעלות על DUNE2 כיום, ו-DUNE2000 הוא פשוט DUNE2 בגרפיקה יותר טוב.... לגבי הממשק אתה צודק, לגבי בעיית העכבר, לא נתקלתי בבעייה... שיחקתי בוא 3-4 שעות וברגע שקיבלתי את ההרחבה לדיאבלו עשיתי לאמפרור UNINSTALL - ותאמין לי "ברוך שפטרנו מעונשו של זה"

אוגי20

New member
לא עשיתי השוואה אבל....

בכל מיקרה אין מה להשוות בין אמפרור לבין רד אלרט בחיים לא יהיה משחק שיגבור על רד אלרט המשחק היחיד שיכול לחשוב שאולי הוא יגבור עליו זה פופולוס מישחק ישן אבל ממש טוב בכל מיקרה.... רד אלרט עדיין שולט במשחקי האסטרטגיה

דרגורן

New member
אהמממממ, אני לא יודע איפה אתה חי...

אבל STARCRAFT, לקח אותו בלי הרבה בעיות......

נ ד ב 19

New member
דיון משחק ענק אך דרוש לו מחשב על

ולגבי דיאבלו ההרחבה בקרוב אני הולך להשיג אותה

למעלה