שתי שאלות מוזרות

stavoonia

New member
שתי שאלות מוזרות

בקשר למרגרט. בסוף העונה השישית היא הייתה בהריון או משהו, לא? או שאני סתם מתמיינת? אם אני לא הוזה, משהו זז עם זה בעונה 7? והשאלה השנייה היא לחרוצים שכאן... אני לא מצפה שאף אחד יעשה את זה, אבל שווה לנסות. בפרק מנצ'סטר א', כשטובי ודאג מגיעים לבר ויושבים שם ומדברים, מתנגן איזשהו שיר ברקע. מישהו יודע איך קורים לשיר? תודה רבה מראש =]

מרגרט- ממש לא מוזר

לגבי התינוק של מרגרט - השחקנית (ניקול רובינסון) אכן בהריון, ולמרות שלא מזכירים את הנושא ישירות, יש כמה רגעים בעונה ה-7 שזה מוזכר. יש קטע שג'וש מבקר בבית הלבן ושואל על זה, ואף אחד לא מתייחס, ויש תמונה אחת שרואים אותה אוכלת משהו (תפוח עם משהו?). בכל מקרה, זה לא מוזכר הרבה ולא issue אבל כמובן שאתרי המעריצים געשו וסערו. לגבי השיר - לא מצאתי הפנייה מדויקת, אבל ארבעת השירים הבאים מוזכרים כמופיעים בפרק: Rock the Boat - by the Hues Corporation Instead - by Abandon Jalopy Evolution Revolution Love - by Tricky, featuring Ed Kowalczyk Hanging By a Moment - by Lifehouse בקישור הבא את יכולה להקשיב להם, ולזהות את זה שרלבנטי- http://groups.msn.com/TheWestWing/westwingmusic.msnw

stavoonia

New member
ואו, תודה רבה!

חבל שלא עשו כלום עם מרגרט, זה היה יכול להוסיף לעלילה... כבר התחלתי להעלות השערות מי האבא... והמון תודה על השיר!

stavoonia

New member
אבל לבאסתי אף אחד מהשירים לא מה

שחיפשתי... אני כמעט בטוחה שזה שיר מוכר, אני פשוט לא מצליחה לזהות! =[

o n o f f

New member
ואם לדייק,

השיר שמתנגן על הבר הוא Rock the Boat" by the Hues Corporation plays in the bar בכל אופן אם אתם רוצים לדעת שירים מתוך הסדרה באתר tv.com יש סקירה של כל השירים שהושמעו +באיזו סצנה בדיוק.

למעלה