שתי שאלות על דשא סינתטי או תחליף

דיאנה ג

New member
שתי שאלות על דשא סינתטי או תחליף

שלום לכולם, שתי שאלות: א. קנינו בריכה מתנפחת גדולה למדי, והשמחה פגה במהרה: להשאיר אותה על הדשא (הטבעי) אי אפשר לאורך זמן; להזיז, לרוקן ולמלא בכל פעם זה סיפור של כמה שעות וחשבון מים מנופח. חשבנו להניח אותה על המרפסת המרוצפת, אלא שלא נראה לי נוח ולא בטיחותי, בעיקר לקטנטנים שמן הסתם יקפצו וינחתו על משטח קשה. חשבנו להניח מתחתיה משטח רך; האם דשא סינתטי יכול לענות על הצורך (לעמוד בתנאי רטיבות ומשקל רב ולהיות רך מספיק; כל פתרון זול יותר יתקבל באושר)? ב. במרפסת אחרת יש בעיית נזילת מים ממנוע מזגן. הפתרונות שמציע הטכנאי נראים לי מסורבלים ויקרים באופן מיותר. חשבתי פשוט להניח שם מרבד דשא סינתטי ולעקוף כך את הבעיה (הרטיבות פשוט תפסיק להפריע כשמדובר ב"דשא" ולא בריצוף). האם הסוגים הזולים יכולים לעמוד בתנאי החוץ - גשם ושמש ישירים? המון תודה דיאנה

ש ו נ י 69

New member
אריחים רכים

יש אריחים מסוג ספוגי כזה, לא זוכר כרגע איפה ומי מיצר אותם. בכל אופן יש כמה חברות כאלו אם תרצי אחפש יותר טוב. זה מהסוג של האריחים שרואים בגנים ציבוריים סביב למתקנים שילדים יכולים ליפול מהם. לדעתי זה יותר פרקטי מדשא סינטתי, במקרה שלך.

דיאנה ג

New member
המון תודה שוני!

מאחר שאין לי ממש מושג על מה מדובר ואיפה להתחיל לחפש, אהיה אסירת תודה על כל נקודת מוצא לחיפוש... שוב תודה דיאנה

cobby

New member
אלו אריחי גומי לבלימה

אלו הן אריחי גומי לבלימה וריכוך נפילת ילדים - יקרים מאוד , לא פרקטי

תשובה שפעם מישהי נתנה לי

לגבי המרצפות הספוגיות שיש בגני השעשועים (לא כמו באתר שהבאת).: "משטחים כאלו. שמם : GuMix, הם מהוד השרון וקוראים למוצר "משטחי בטיחות למניעת חבלות גוף", טל' 1-700-700-738. אם אני זוכרת נכון העלות היא כ- 300 ש"ח למ"ר. אני יודעת שיש עוד חברות, אך אין לי הפרטים, נדמה לי שראיתי זאת אצל חברות שמוכרות דשא סינטטי. אם תמצאי פרטים נוספים אשמח לשמוע."

למעלה