שתי שאלות על החדר שלי:

אנינא

New member
שתי שאלות על החדר שלי:

1. עכשיו החדר שלי לבן.... ואחרי מחשבה לא מרובה החלטתי לצבוע אותו לכחול. אבל אמרו לי שבגלל הגודל של החדר שלי צביעה בכחול יכולה לעשות אותו חשוך מדי ואני לא בטוח שזה נכון אז אתם תגידו לי. המידות שלו הם 3 מטר על 2.60 מטר על הקיר הצר יש חלון בגודל של מטר על מטר שיש מולו עץ שקצת חוסם את האור ובקיר הארוך יש חלון של חצי מטר על מטר שנמצא צמוד לתקרה ומהיר די טוב. לצבוע בכחול או לא? 2. ספת נוער בצורת ספר סנפתחת למיטה. האם נהוג לכסות אותה בסדין כל הזמן? אם כן אז כשפותחים את הספה הסדין אמור להמתח או להשאר צמוד למיטה? תודה

T r i l i a n

New member
לדעתי חדר קטן עדיף לא לצבוע בצבע

כהה, אולי עדיף תכלת ולא כחול. כהה מקטין ויזואלית את החלל וגם ככה אין הרבה. לגבי הספה - מה שנוח לך. לדעתי הכוונה היא שכלי מיטה יקופלו כאשר הספה לא פתוחה, אבל העיקר שיהיה לך נוח.

אנינא

New member
האם צביעה של שני קירות מתוך הארבעה

, אולי הקירות שעליהם נמצאים החלונות (כדי שהקירות הלבנים שממול יחזירו אור), תפתור את הבעיה?

פרח משי

New member
לדעתי כדאי לך

לצבוע רק קיר אחד - בצביעת "ווש", כך יש גם מראה צעיר ורענן לחדר וגם החדר לא מוקטן.

melodynoa

New member
אני צבעתי בכחול מדהים רק בקירות

שמסביב למיטה שלי (זוגית), כלומר, צד אורך אחד של המיטה צמוד לקיר, ואת כולו צבעתי, וצד הרוחב של המיטה (בראש) צמוד לקיר השני, וצבעתי בכחול רק מאחורי הראש של המיטה. השאר לבן (אבל יש לי חדר גדול), אני אצלם ואשלח לך. אבל זה יקח איזה יומיים, כי החדר הוא בבית של ההורים שלי, אני גרה עם החבר שלי. בקיצור, כולם אומרים שזה יפה.

melodynoa

New member
הוספתי איור

במציאות זה נראה הרבה יותר טוב!!!! יש גם אביזרים וזה, מנורת מיוחדת, פסלים על המדפים. תמונות אין. יש לציין שהחדר היה מחסן של עליית גג ולכןיש רק חלון אחד למרות שהחדר גדול (החלון לא היה קיים עד שעשינו הסבה לחדר שינה). אני אוהבת סגנון אלגנטי, חלק, צבעים כהים. וגם, כפי שתראי, גימור חלק. בהתחלה רציתי לצבוע באמת את כל החדר בכחול, אבל אבא שלי לא ממש הסכים, אז הוא הציע קיר אחד, ואני לא הייתי בראש הזה, או הכל או כלום, אני לא אוהבת א-סימטריה, זה מרגיז אותי, אבל בסוף זה יצא יפה.

melodynoa

New member
אחסון דיסקים בבית קטן

זו תמונה שצילמתי הרגע. הדיסקים השתוללו על הרספה המון זמן, ויש לנו 300 בערך, לא כולל הדיסקים בתוך האלבומי דיסקים. 300 קופסאות. יש לנו בית פצפון, ויש מספיק דברים שלא יכולים להיות תלויים, כמו מגבר לגיטרה, שולחן הגיהוץ שאפשר לראות בתמונה, עוד מגברים, רמקולים, וכו'. אז הכי הגיוני לתלות את הדיסקים. הבעיה היא שהחדר ממש פצפון, ולא רציתי להשתמש בהרבה מקום, אז קניתי מדפים מוגמרים, שהם בדיוק בעומק של דיסק, וככה הם תופסים מינימום מקום. יש לנו עוד מדף זהה שאמור להיות מעל שניהם, רק מחכים שמישהו יבוא לתלות לנו אותו. המדפים לא זולים כל כך, באייס - 49 שקלים כל אחד, וכל זוית 12-14 ש"ח, אבל יש להם צבע וגימור מושלמים, הקצה שפונה לחדר עצמו מעוגל, וחשבתי שלא יעלה הרבה פחות לעשות את זה לבד, כי לקנות קרשים לא מלוטשים, + נייר זכוכית + צבע + לכה, זה פחות או יותר אותו דבר, רק שיצא פחות יפה ועם פול עבודה. בקיץ.

melodynoa

New member
התמונות של הנמרים

אז ככה, את המסגרות לתמונות קניתי באייס גם, 11 ש"ח כל אחד, ואת הגלויות קניתי בספארי... 3 ב-12, והפוסטר של הטיגריס גור ב-21 ש"ח, אבל לצערי הוא היה מגולגל, ישבו לי עליו והוא התקמט, כשניסיתי לגהץ עם מגבת מעל, הפלסטיק נמס... נורא הצטערתי, כי אני לא אסע לספארי בשביל לקנות עוד פוסטר כזה. החדרים האחרים בבית יותר שמרניים ורציתי להתפרק עם החדר הזה, כי אני והחבר שלי אוהבים טבע, וטיגריסים (בהתחלה רציתי שימפנזים). בקשר למסגרות, קניתי גם שלוש מסגרות בחבילה - 10 שקלים באיקאה (בסוף, איפה שהתמונות, העציצים, השטיחים והכריות). זה בא בצבע עץ טבעי - לבן, אבל אני צבעתי את זה בצבע שצבעתי את החלון, למרות שזה לא יצא יפה. רציתי לעשות מין שרשור של תמונות לאורך או לרוחב הקיר כדי ליצור אשליה של קיר גדול... ההבדל בין המסגרות הוא שהיפות החומות הן בגודל של 13X19 או משהו כזה, והלבנות 15X10, ואני לא יושעת אם זה כל כך יפה לשים תמונות כל כך קטנות לקישוט חדר.

למעלה