שתי שאלות על הסטטיסטיקה...

בּני

New member
שתי שאלות על הסטטיסטיקה...

אם לא שייך לפורום הזה - אפשר למחוק... אני מוצא עניין רב בחלק של "מאיפה גלש" אבל המידע הוא חלקי בלבד. אם אני לא טועה כל כניסה עשירית, בערך, נרשמת. למה בעצם לא רואים את כל הכניסות? ושאלה שניה - מה ההבדל בין מבקרים לצפיות? ואיך לפעמים יש כפול מבקרים מצפיות? תודה בּני

motior

Member
לשאלה השניה

מבקרים = סה"כ מספר המבקרים ביום מסוים בבלוג שלך (כל רשומה שהיא וגם העמוד הראשי של הבלוג) צפיות = מספר הצפיות הכולל ברשומה מסוימת (החל מיום פרסומה)

בּני

New member
אם כך

אז אני מבין שכניסות לעמוד הראשי לא נחשבות כצפיות. גם אצלכם ההבדל הוא כל כך גדול? כל כך הרבה אנשים נכנסים לעמוד הראשי, קוראים את שלושת השורות הראשונות של הרשומות והולכים?

motior

Member
האמת שאף פעם לא ניסיתי לסכום

את מספר הצפיות ברשומות ולבדוק מה ההפרש ממספר הכניסות לבלוג...

בּני

New member
עם מעט רשומות זה קל ../images/Emo13.gif

לא סכמתי. משך לי את העין ההבדל בין כניסות ביום מסויים לצפיות ברשומה שפורסמה באותו יום. כשחושבים על זה אז זה באמת טעות להסתכל על זה כך כי הרי נכנסים גם לעוד רשומות... טוב זה מתחיל חפור, נעזוב את זה

Bezalel P

New member
מבקרים, כניסות וצפיות - חד הם.

לגבי "מאיפה גלש" יש הסבר כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Faq/Question.aspx?ForumId=807&qId=23128 אם אתה מתכוון להבדל בין מס' הכניסות לבלוג ובין מס' צפיות ברשומה, הוא נעוץ בכך שיש אנשים שנכנסים לעמוד הראשי של הבלוג ולא נכנסים לרשומה ספציפית, ולכן הם ייספרו בסטטיסטיקה הכללית אבל לא בסטטיסטיקה של רשומה מסוימת.

למעלה