שתי הגרסאות האהובות עלי
הראשונה- הכי פשוטה. לשים קצת שמן זית. לשים בקערה עם טיפ טפה מים ולשים במיקרוגל לכ-8 דקות או עד שמגיע לרכוך הרצוי. להוסיף טחינה גולמית. לזלול.
השניה-
מחממים תנור לחום גבוה (220).
חוצים את הכרובים ומורחים עם היד תערובת של:
שמו זית, שום, פלפל, חומץ בלסמי, דבש/סילאן ואגוז מוסקט. זה המקום לשחק ולמצוא מה מתאים לך.
שמים בתבנית, מפזרים שקדים קצוצים ומכניסים ל- 25 דקות.
בסוף- עוד 3 דקות בגריל, כדי שיצא פריך מבחוץ.
אפשר כמובן להוסיף יין. אם יש למישהו חומץ בלסמי מבוסס פירות (תאנים הוא אלהי)- בכלל מצוין.