שתי שאלות על שבילים באזור שדה בוקר

BellsBeach

New member
שתי שאלות על שבילים באזור שדה בוקר

למומחי המדבר: 1. מעין עקב תחתון ישנו שביל אדום שעולה לכיוון צפון מזרח (דרך חוד עקב) עד למפגש עם שביל ג'יפים ירוק. האם הוא רכיב? 2. צפונית מערבית ממפגש השבילים הקודם (אדום-ירוק), ישנו שביל כחול (עולה צפונה) שעוקף את מעלה צין. השביל מסתיים במפגש עם דרך ג'יפים כחולה ואדומה. האם הוא רכיב (גם טכנית וגם לאור מגמת העליה). תודה מראש.

bubble boy

New member
היתה התייחסות כאן לשביל הכחול, קבל

אם אני מבין נכון ומדובר בשביל שעוקף את הר צרור , אז נכתב כאן שהשביל הזה רכיב לגמרי בירידה, אם גם הפוך הוא רכיב? את זה תנסה לברר מול shl17 שפרסם הודעה זו. מקווה שעזרתי. שחר

aFish

New member
אני שאלתי את השאלה המקורית....

אז ככה: 1. SH17 שכרגע נופש בקוסטה ריקה אם עקבתי נכון ענה לי תשובה ראשונית שמסתבר שלא היתה בדוקה מספיק. לדבריו השביל רכיב ממזרח למערב דווקא (בירידה?). 2. בדיקה נוספת עם חבר שעשה מסלול באיזור ממש לאחרונה הבהירה לי שהם דווקא רכבו ממערב למזרח כחלק מהמסלול הכללי שלהם. 3. SH17 בכבודו ובעצמו הכניס הודעה נוספת לפני כשבוע אחרי רכיבה נוכחית ואכן ביצע זאת ללא בעיות יוצאות דופן ממערב למזרח. עד כמה שאני זוכר יש איזה עליה קטנה (כמו שיש הרבה בנגב) שצריך אולי קצת לטפס עם ה"תינוק" ביד אבל אח"כ יש אחלה רכיבה עד עין שביב. כאן אני סוגר מעגל לגבי התשובה הראשונית שלו שלא היתה בדוקה מספיק. הסתבר עפ"י דבריו שפעם אחרונה שרכב שם היתה לפני כשנתיים (לפני הפעם הנוכחית) ומכאן...הנחתי שלא בדוקה.

למעלה