רק בקשר ל1.
2 דברים שהיו חשובים לי (אבל זה אישי, ותלוי בדרישות/קפריזות
שלך). תנור טלסקופי (מסילות טלסקופיות), ותנור פירוליטי (זה הכי חשוב בעיני, כי אני שונאת לנקות, בעיקר שומן).
להורים שלי יש Sauter (בלי 2 הדרישות לעיל. סתם כדוגמא) - הוא תנור ממש ממש נחמד, אבל בינוני לחלוטין. לא אחיד מאוד בחום שלו, וגם קצת משקר (בדקתי מספר פעמים עם מד חום ששמתי בפנים). אבל אני אופה בו די הרבה, נניח אחת לחודש לפחות, והוא נותן תוצאות סבירות לחלוטין.
פשוט החלטתי שאם קונים חדש, אז שיהיה כיפי ממש