שתי שאלות קטנות...

after1212

New member
שתי שאלות קטנות...

מה ההבדל בין האלבום The Wall לבין הפסקול של הסרט? אני יודע ששניהם יצאו אבל לא ברור לי ההבדל בינהם. יש לי את The Wall (האלבום) שווה לי לבדוק את הפסקול? 2 - איזו הופעה חיה של הפינק פלוי דהכי טובה לדעתכם? Is There Anybody Out There או Pulse? או אולי משהו אחר? תודה!

Silvernaor

New member
הופעה טובה?

אפ אתה מדבר מבחינת השירים של ההופעה אז נראה לי pulse כי is there anybody זה רק החומה. אם אתה מדבר על ההופעה עצמה, אז כמובן שthe wall live at earls court כי כל האפקטים בpulse אומנם מדהימים ובפעם הראשונה שרואים את זה נשארים בפה פעור, אבל אחרי כמה פעמים מבינים שזה סתמי ולא ממש קשור לשירים. וגם בpulse אין את רוג'ר. ויש גם את live in venice שאפשר להשיג בדרכים אלו או אחרות, שזו הופעה משנת 89 מסיבוב ההופעות delicate sound of thunder, אחת מההופעות האחרונות בסיבוב. הופעה קצרה יחסית (שעה וחצי) עם הרבה להיטים של הפלויד, והשירים נשמעים שונה מבמקור (הוספת פרקשן לanother brick in the wall) ואילתורים בmoney... וסיום מפוצץ (לראות כדי להבין)

יש הבדלים בין הפסקול לבין האלבום

יש שירים שמופיעים רק באלבום, ויש כאלו שמופיעים רק בפסקול. אני לא בטוחה שיש פסקול, אבל אם כן, למה לא? Is there anybody out there - הופעות "החומה". PULSE - הופעות הפלויד בשנות התשעים, בלי רוג'ר ווטרס. החומר שונה בשני הדיסקים, וכמובן הביצוע. הייתי ממליצה לקחת את האלבום שהחומר שבו יותר מדבר אליך.

is there anybody

הוא CD בלבד. אין DVD רשמי וחוקי של הופעות החומה. יש בוטלגים באיכות נמוכה, ולאחד מהם התייחס הכותב מקודם.

One Echoe

New member
כבר לא.

הייתה כותרת תחת "מוזיקה": " אז מה חדש אצל פינק פלויד ? ".

Crazy Diamond85

New member
לגבי הבדלים בין הפסקול לאלבום..

לא שיצא פסקול, אבל השירים ששונים בסרט מבאלבום אז את In The Flesh שר בוב גלדוף בסרט חוץ מזה Mother בגרסה הרבה יותר שקטה במקום Empty Spaces יש את What Shall We Do Now Run Like Hell הוא בגרסתו המקוצרת When TheTigers Broke Free מופיע בסרט, אם כי מחולק לחלקים גם הגרסה השנייה של In The Flesh הרבה יותר עשירה מבחינה מוסקלית, אם שמים לב אז בסרט יש שם תזמורת שלמה :)

after1212

New member
הרשה לי לתקן אותך

יצא גם יצא פסקול. ההבשלים הם לא בדיוק כמו שכתבת. הנה תמונה של העטיפה של הפסקול וקישור לפרטים.

למעלה