שתי שאלות קצת מטופשות

ababab

New member
שתי שאלות קצת מטופשות

אחת האם נהוג שהזר שהכלה ימצא איתה מהרגע שהיא יוצאת מהסלון כלות ובכל הצילומים שלפני? (הזר שלי מוכן ע"י מעצבת המקום וכדי שיהיה לי אותו אני צריכה לנסוע לקחת אותו) שתיים: בקשר להינומה האם נהוג שוב בצילומים להיות איתה? ומה בדבר הקבלת פנים ההינומה נשארת או שמורידים ושמים רק לקראת החופה?

sariteran

New member
בכלל לא מטופשות...

...אני התחבטתי בשאלות אלו ממש ביום החתונה שלנו בשבוע שעבר. אז ככה: לדעתי, זה מאד יפה להצטלם עם זר הכלה, התמונה פשוט לא מושלמת בלעדיו. מה שאנחנו עשינו (הייתה לנו אותה בעיה) - החתן שנסע לקחת אותי מהמלון עבר בדרך בגן האירועים שם הייתה המעצבת שהכינה את המקום יחד עם הזר שהכינה לי. הזר היה במים וחצי שעה לפני שערן הגיע לשם הוא התקשר אליה והיא הוציאה אותו מהמים וסידרה אותו. הוא לקח את הזר ומשם בא אלי והצטלמנו. לגבי ההינומה, זה איך שנוח לך - אין כללים. השמלה שלי הייתה מאד פשוטה, והרגשתי שההינומה מוסיפה ל"כלתיות" שבה, אז הצטלמתי איתה והייתי איתה בקבלת הפנים. אחרי החופה הורדתי אותה. בכל מקרה, להוריד ולשים הינומה זה ממש לא סיפור - רק לתקוע את המסרק בשיער, כך שאת יכולה לשחק עם זה איך שנוח לך, להוריד ולשים לפי איך שאת מרגישה. רק אזהרה אחת: אנחנו הצטלמנו כשהייתה רוח מאד חזקה, וההינומה עפה לי וכמעט נפלה לברכה. הצלם סיפר לי שבשבוע שעבר היו לו צילומים ב"שרתון סיטי טאואר" בת"א וההינומה עפה לכביש איילון... לא נעים! מסקנה - אם יש רוח ממש חזקה, להוריד את ההינומה בצילומים! בהצלחה ומזל טוב, שרית. נ.ב. מתי אתם טסים לירח דבש? יש לי תחושה שלפי התאריכים עוד נהיה בקרוז בקאריביים ביחד (אנחנו טסים ב- 30/9 ונהיה בקרוז בין 12-8 באוקטובר...)

meyt

New member
יש לי שאלה?

תוכלי להגיד לי כמה בערך עלה לכם הקרוז בקריבים? אנחנו מאוד רוצים לטוס ולעשות את השייט אבל הבנתי שהמחיר מגיע ל5000 $ זה נכון? תודה מיטל

יעלי2

New member
לגבי מחיר לקרוז

אנחנו גם מתכננים על קרוז (זו הדרך האולטימטיבית לירח דבש). ממה שבררנו, ככל שמקדימים להזמין המחיר נמוך משמעותית. יש תאריכים בארה"ב שמייקרים מאוד. כדאי להימנע מקריסמס וכאלה. ישמ בערך 27 סוגי תאים (עם נוף ובלי, תא פנימי כזה ואחר וכו). לידיעתך. מחיר ישיר שבררנו דרך אתרי קרוזים (לינק בסוף), נע אם מזמינים למרץ כמו שאנו רוצים מ 650$!!!!!!! בלבד. יש אפשרות לזמין ישירות דרכם ויש אפשרות לזמין דרך סוכן בארץ. אני בררתי גם דרך ניצה טורס. הבחור היה מקסים, עדכן אותי לגבי המחירים ואמר שאם נזמין מוקדם, הוא יוכל לסדר או הנחה או אפגרייד לחדר. דבר נוסף תגידי בכל מקום שאת מבררת שזה לירח דבש. מסתבר שבמקום להעלות את המחיר הם נותנים לשני קרוז קצר חינם! או הנחה יפה. אני חושבת שלא ידעתי שאני זוכרת כל כך הרבה, ועדין לא הזמנו. ועכשיו ללינק: וזו רק חברה אחת. יש עוד לפחות 3 גדולות.

ababab

New member
אנחנו הזמנו ברגע אחרון

בספינה די שווה, ובתאים נורמלים עם חלון, עולה לנו שבוע שייט בקאריבים בערך 7000 שקל לזוג.

ababab

New member
אנחנו נוסעין 8-13 באוקטובר

לשייט במזרח קאריביים. ספרי לי על השייט שלך? על הטיול בכלל? לאן הוא? איזה ספינה וכו´... יכל להיות ממש נחמד אם פתאום היינו מגלות שאנחנו על אותה ספינה ודרך אגב תודה על העצות

יעלי2

New member
קרוז

האם התכוונת אלי בשאלה מתי מפליגים ובאיזו ספינה? כי אנחנו עוד לא הזמנו. אצלנו מדובר על מרץ. אבל אשמח אם תעדכני באיזו חברה ומסלול עיקרי אתם יוצאים. אגב ההתחלה היא ממיאמי?

ababab

New member
יעלי, התכוונתי בשאלה לשאול

את שריתערן כי הם כבר הזמנו מקום לשייט ורציתי פרטים מתוך סקרנות לדעת מה ואיפה. אני יודעת שאתם עדיין לא הזמנתם. אנחנו נוסעים ב -century של celebrety cruise לשבוע במזרח הקאריבים (סן חואן, סנט תומאס וכו´..) ויוצאים ממיאמי. יש עוד 2 חברות ששמעתי עליהם: carnavial סוכן אחד המליץ לנו בחום על זה כי זה יותר לצעירים ויש שם יותר מסיבות וכאלה, סוכנת אחרת אמרה שהיא אישית לא ממליצה לנו עליהם כי זה המוני יותר והמון משפחות עם ילדים. (בכל מקרה לא היה להם שיט בתאריכים שריצנו אז הם ירדו מהפרק). חברה שניה royal caribben שהם נחשבים לטובים, מאוד רצינו לנסוע איתם, יש להם ספינה מדהימה הכי גדולה בעולם וכו´.. ונורא התלבטנו ביניהם לבין ה-century אבל בסוף וויתרנו עליהם כי התאים היחידים שנשארו על הרויאל קאריבים היו תאים לא טובים ולכן הלכנו לסנצורי.

sariteran

New member
לגבי הטיול והקרוז

אז ככה: אנחנו טסים ב- 30/9 והתכנון הוא שבוע בקנקון שבמקסיקו, משם נטוס למיאמי ונעשה את הקרוז הקצר לאיי הבאהאמס (5 ימים) בין ה- 8/10 וה- 12/10אח"כ תכננו להמשיך לעוד 5 ימים בניו יורק אבל בגלל המצב שינינו את זה לאורלנדו והסביבה. הקרוז הוא בספינה: "MAGESTY OF THE SEAS" של חברת רויאל קריביאן. הוא עלה לנו 550 דולר לזוג לחמישה ימים, כולל הכל ועל כך יש להוסיף 130 דולר לאדם מסי נמל. בשורה התחתונה זה יוצא כ-800 דולר לזוג.יש לציין שהמחירים הרשמיים יקרים יותר, אבל כשבאים להזמין תמיד יש דילים שווים.

הילית*

New member
בכלל לא מטופשות... ../images/Emo39.gif

לגבי הזר- אם מעצבת המקום עושה לך את הזר אז בקשי ממנה שתשאיר לך אותו בגן או באולם בתוך קנקן מים. הינומה- אני שמתי אותה ממש לפני החופה. מישהי מגן האמנים שמה לי אותו על הראש די בקלות. חוץ מזה היה לי של לבן שאיתו קיבלתי את האורחים ואח"כ בזמן החופה שמתי על הכתפיים, קשור מאחור (לפי בקשת הרב שביקש שהכתפיים שלי יהיו מכוסות)

לדעתי הזר מוסיף המון בצילומים

ודאי שיהיה איתך, כך תוכלי להצטלם חלק עם הזר וחלק בלי, י הזר היה מוכן בצהריים באולם ולפני שלירון בא לקחת אותי מהסלון הוא עבר שם ולקח את הזר. בקשר להינומה, גם היא לדעתי עושה הרבה, ומוסיפה המון יופי, לי היתה הינומה ארוכה , ולאורך כל הצילומים הייתי איתה וגם בקבלת פנים, הסרתי אותה רק לאחר החופה. שיהיה רק במזל טוב רויטל

למעלה