שתי שאלות שמטרידות אותי ...

go man1111

New member
שתי שאלות שמטרידות אותי ...

אני גר בתל אביב ומתאמן בחולון <לא משנה איפה> בהתחלה לא היה אכפת לי מהנסיעות הארוכות אבל לאט לאט הזה נמאס עלי ואני תלמיד תיכון בן 17 ורק עכשיו מתחיל ללמוד שיעורי נהיגה ואני מרגיש עד שיהיה לי אוטו אני אשתגע אני לא אוכל ללכת לאימונים. מה אתם מציעים לי לעשות? כי נמאס לי מאוטובוסים נמאס לי ממוניות זה כווולה שעה אימון קארטה. שאלה שניה , לי יש בבית ציון איגרוף תאילנדי / קיקבוקס כמו מגן לעצם ברגל וכפפות של WINDY למי אוכל למכור אותם? עברתי מקיקבוקס לקראטה ואין לי צורך בציוד הנ"ל. יש איזשהוא מכון או חנות לאומנויות לחימה שאני אוכל למכור לו את הציוד? אין לי מה לעשות עם זה. אני מוכר ב-60% מחיר פחות. רענן.

MikeTyson

New member
רענן,

אני נוסע כל אימון מחולון לתל אביב בדיוק ההפך ממך, וגם אני מגיע כל אימון באוטובוסים כי אני רק בן 16. אבל כל עוד אני נהנה באימון אז לא אכפת לי למרות שבאמת זה דבר מציקקקק עם האטובוסים האלה זה משגע ומעייף. בקשר לשאלתך השנייה - לא יודע. שאל, יש כאן מספיק מאמנים.

Pyongwon

New member
אני הייתי צריכה להגיע לאימון במבשרת

ביום ו' בשעה 08:30. אז קמתי ב-4. וזה לא הפעם הראשונה. היה חשוב, אז עשיתי את זה. כנ"ל לגבי אימונים שהיו לי עם שחר סורק - בהר אדר. ועוד לימדתי יום למחורת בשעה 8:10. אם חשוב לך, עושים. ואתה יודע מה - כנראה ואמשיך לנסוע עם אוטובוסים, כי אני לא אנהג. ג'ס.

eladי

New member
תמצא תעסוקה לנסיעות.

אני נוסע ברכבת מב"ש לתל אביב (שעה וחצי לכיוון) כדי להתאמן. כל יום חמישי. כשהנסיעות התחילו להרגיז, התחלתי לקחת מחשב נישא (וסרטי DVD), מוסיקה, ספרים... אם תוכל להביא חבר שיתאמן איתך (וזו משימה קשה למצוא) אז גם תהיה לך חברה לדרך. אני יודע שיש הבדל תהומי בין רכבת לאוטובוס, אבל בכ"ז אפשר להפוך את הנסיעה להרבה פחות מתישה. חבל לעזוב.

eladי

New member
מקל ארוך, חרב מעוקלת, בגדי אימון

לומדים להסחב עם הכול בקלילות
אחרי כמה זמן גם לומדים לארוז תיקים בצורה יעילה... כך שלא סוחבים דברים מיותרים. ובקראטה... חוץ מגי מה יש עוד לסחוב ?

Pyongwon

New member
רוצה מצב.?

אין בעיה. קח את עצמך ואת החליפה שלך ותעשה אימון בבריכה. ביגוד מלא - חולצה, חלק עליון, מכנסיים. הכל חוץ מחגורה. תתאמן שעתיים בבריכה. תרגיש איזה כיף זה חליפה יבשה! :) עשינו את זה לפני כמה שנים, היה מדהים. גם לחזור ליבשה - היה עוד יותר מדהים..:) חג שמח! ג'ס.

לגבי הציוד אולי תנסה...

לפרסם בלוחות של הפורום שאתה מוכר ..... אני מקווה שיפנו אליך אנשים... יניב

למעלה