שתי שאלות...

avigal23

New member
שתי שאלות...../images/Emo53.gif

אוקי הראשונה היא שאלה לירון אבל גם למי שיודע. שאלתי אותך בתגובה למה שכתבתך לי אבל זה כבר בעמוד הקודם, אשאל שוב: מה יש בעיתון הרוקדים? איך אפשר להשיגו? האם תוכל לתת לי פרטים עליו? הייתי מאוד רוצה לקרוא את העיתון רק לו היה לי פרטים עליו... שאלה שניה: ביום ראשון אני נוסעת לים המלח לחמישה ימים {ראשון עד חמישי} אני מעוניינת לדעת האם יש בים המלח ריקודים? אם כן מי המרקיד והיכן יש את ההרקדה... אודה לכם מאוד אם תענו לי עד ליום שבת בערב...זו תהיה הפעם האחרונה שאבדוק לפני שאסע...
מראש... וביי בינתיים אביגל

לאביגל

אני לא כל כך חושב שיש הרקדה שם למטה בים המלח. עד שיענו לך בוודאות? אציע לך אלטרנטיבה: אם אתם יורדים דרומה בסביבות הערב,(כי ביום ממש לוהט אצלינו באיזור)תעשו חניה בבאר שבע ואני מזמין אותך וכל מי שיורד אתך לים המלח להרקדה שלי-חינם. אם החלטת שכן? אז אני מרקיד בקאנטרי קלאב בכניסה לעיר,מהשעה:20:15 ועד חצות. בכל מקרה, סעו בזהירות בירידות ותהנו לכם. שיהיה לך יום טוב יום יום.

לאביגל

עיתון רוקדים הינו גזין צבעוני העוסק בריקודי עם ומחול ונשלח למנויים בארץ ובחו"ל. אוסף כתבות מעיתונים אחרוונים (רוקדים מספר 58 עוד לא עלה, לצערי, לאינטרנט ובקרוב מאד יוצא מספר 59 לקראת פסטיבל כרמיאל). כדי להיות מנוייה את צריכה להתקשר אלי 5620447-03 ולתת את הפרטים, זה הכל. בנוסף לכתבות יש את לוח ההרקדות בארץ אותו יש לך גם כן באתר רוקדים ואת לוח ההרקדות בחו"ל שגם כן יעלה מתי שהו באתר שלי. כמובן פסומים הקשורים לנושא זה גם הם בעיתון. בראש הפורום (כתוב בשחור על רקע כתום) יש לך תמיד קישור לאחד מעמודי האתר. בנוסף הנה קישור ישיר לעיתונים: עיתון רוקדים אני חושב שיש לך גם תשובה לשאלה השניה (לוח ההרקדות) ושם תוכלי לחפש...

avigal23

New member
לירון וליום טוב

תודה רבה על המידע שנתתם לי...לים המלח אני יורדת בסביבות שמונה בבוקר כך שאגיע בצהריים ואפילו לפני...אבל מפני שאבא שלי רוקד גם הוא בטח ישמח לשמוע על ההצעה...תודה רבה,אני מאוד אשתדל להגיע... לירון-בקשר לעיתון הרוקדים תודה רבה...השבוע מפני שלא יהיה לא אוכל להתקשר...במידה ואוכל אתקשר שבוע הבא,רשמתי את המספר.תודה. עוד שאלה לגבי זה: האם זה עולה כסף?ואם כן כמה? תודה רבה שוב וביי בינתיים אביגל

מנוי שנתי (4 גליונות)

79 ש"ח בלבד. 12 גליונות (3 שנים) רק 229 ש"ח ומקבלים שי דיסק או קלטת וידאו מהקטלוג של "רוקדים" בנוסף כל חברי המועדון מקבלים 20% הנחה בכישת מוצרינו באמצעות תר האינטרנט. תבלו בנעימים

למעלה