שתי שאלות:

1992hk

New member
שתי שאלות:

1) אני לא מבינה כלום בעניין, אבל אני בעצמי חשבתי על הרעיון הבא: באופן חד פעמי, למשך יום שלם, אני לא אוכל כלום ואשתה רק הרבה מים. לא יודעת למה, אבל לי זה נשמע כמו משו שמנקה את הגוף. האם זה נכון? מה ההשפעות של זה? 2) אתמול הפעלתי הרבה את שרירי הבטן והיום הכל "תפוס" שם. האם זה סימן בריא? או שמא זה אומר שבפעם הבאה רצוי שאתעמל פחות? תודה מראש

נעמי66

New member
ניקוי-גוף מומלץ

במקום לצום יום שלם, ורק לשתות מים, טוב יותר לאכול במשך כמה ימים רק מזון טבעי-צמחוני, רצוי מאוד אורגני (מניסיון אישי).

1992hk

New member
באמת?

כדאי לאכול צמחוני בשביל לנקות את הגוף? אני אוכלת עוף כמעט כל יום.. אולי אני אנסה את זה, תודה

נעמי66

New member
מזון טבעי-צמחוני הוא הדרך הטובה ביותר...

לניקוי הגוף מרעלים. מזון שמקורו בעולם החי, כמו מנת העוף היומית שלך, זה מזון בעל תגובה חומצתית, שגורם להצטברות של חומרי פסולת (רעלים) בגוף. חומרים אלה הם אחד הגורמים העיקריים למחלות השונות. רצוי מאוד שהמזון בעת ניקוי-הגוף יהיה אורגני, כיוון שמזון מרוסס מפריע לניקוי.

1992hk

New member
אוקי, תודה :)

אגב, לכמה ימים דרוש בשביל להשלים את הניקוי הזה?

נעמי66

New member
שבוע אחד לא מספיק...

כדי ממש להתנקות מהפסולת שהצטברה בו, הגוף זקוק להרבה יותר משבוע. רצוי שהתזונה המנקה תהפוך להרגל ואורח-חיים, כדי שאחרי תקופת הניקוי הפסולת לא תתחיל להצטבר מחדש.

יפית77

New member
לנעומי החמודה ! אנחנו צריכים לתת לגוף את כל

אבות המזון שהוא צריך אם מדובר לאכול מזון טבעוני לתקופה קצרה לניקוי הגוף זה בסדר אך וחשוב מאוד גם לבנות תפריט שמכיל את כל אבות המזון בקשר לריסוס את צודקת לכן חשוב לקנות מחנות שמוכרת ירקות ופירות אורגנים בתאבון ולבריאות

נעמי66

New member
יפית, תזונה טבעית, שעושים אותה נכון...

נותנת לגוף את כל אבות-המזון להם הוא זקוק.

יפית77

New member
ההתי רוצה לנסות אך מה המטרה ניקוי רעלים ?

האם את יכולה לשתף אותי במה זה נתן לל או מה התחושות והרגשה של הניקוי יכול להיות שזאת בהחלט שליטה שלי במה אני מכניסה לגוף שלי שהיה בריא ויתפקד טוב תודה ושהיה לך המשך יום נקי ומוצלח

נעמי66

New member
גוף נקי מרעלים הוא גוף בריא

רוב האנשים לא ממש מבינים את הקשר ההדוק בין אכילת מזונות יוצרי רעלים, לבין מחלות. ניקוי הגוף מתחיל כאשר התפריט היומי מכיל מה שיותר מזון טבעי-צמחוני- אורגני, שאינו יוצר רעלים. מאותו רגע, הגוף מתפנה לניקוי הרעלים, וזו הדרך הטובה ביותר לבריאות. מניסיון - בהדרגה מתחילים להרגיש עירנים ורעננים מתמיד, בעיות רפואיות נעלמות, טוב לגוף וטוב לנפש. במקרה שלי היו כאבי-ראש, דלקת פרקים וגרון, הצטרדות עד כדי איבוד-קול והצטננויות תכופות. משך זמן ההתנקות תלוי בכמות הרעלים שהצטברה בגוף.

הגוף לא "מלוכלך", להיפך, יש לגוף מערכות

מאד חכמות של פינוי וניקוי עצמי. מה שצריך לעשות זה, לאפשר לגוף לעבוד מבלי להפריע לו. ואת זה אפשר לעשות על ידי אכילה נכונה, התעמלות במידה הנכונה, ומנוחה מספקת. גם גישה נפשית היא גורם חשוב. סליחה שאני אומרת זאת, אבל הפעלה מוגזמת של הגוף, ותכנון לצום, נשמע לי קצת כמו הענשה עצמית או תוכנית "טיהור". נתחיל בזה שנשאל, מה המטרה? האם לרזות? האם להיות בריאה? האם להיות קדושה? לכל אחת מהמטרות האלה יש שיטות נכונות ושיטות לא נכונות ליישום. במילה "נכון" אני מתכוונת ל"מותאם אישית" ו"בריא". בהצלחה.

1992hk

New member
אני לא מפריעה לגוף,

לפי הדברים שציינת- אני אוכלת בסדר, לפחות בימים האחרונים, מתעמלת (אולי כדאי להאט את הקצב), ונחה הרבה. האמת? אין לי מטרה מוגדרת בנושא הצום. ההתעמלות כן באה במטרה לחטב את הגוף, אבל בקשר לצום... אולי רצון להתנסות, ולראות אם איך אני מרגישה אחרי כן. כמו שאני מרגישה טוב אחרי שאני מתעמלת, או אחרי ארוחה בריאה- גם כאן אני רוצה לראות את ההשפעה. אני ממש לא מנסה לרדת במשקל, למעשה אני כבר בתת משקל (לא מתוך בחירה!) . תודה

שלום לך!../images/Emo8.gif

1. הרעיון של לשתות מים, באופן חד פעמי למשך יום שלם, נשמע אכן מנקה. את ההשפעות של זה תצטרכי להרגיש בעצמך, האם זה טוב/ לא טוב לך. כמובן שיש לקחת בחשבון האם מצב בריאותך מתאים ליום שכזה (ע"י ייעוץ עם רופא , נטילת תרופות, מחלות שונות וכו') 2. הפעלה מרובה של שריר מסוים לא מאומן יכול לגרום לכאבים מהסוג שאת מתארת. הכאב בא להסביר לך משהו- כנראה, להוריד קצת הילוך בפעם הבאה. באופן כללי, הגוף לא אוהב שינויים חדים אלא שינויים הדרגתיים שמאפשרים לו להסתגל טוב יותר למצב החדש. יום טוב!

1992hk

New member
שלום :)

1. אני בריאה לחלוטין וחזקה, ולכן אני לא חושבת שיש גורם שמונע את זה. אם כך, כדאי לי לנסות, נכון? 2. הבנתי, אז פשוט להאט את הקצב. תודה רבה :)

libe3

New member
מאוד מסוכן לשתות הרבה מים וסתם

זה ממש לא נכון, צריכים לשתות מים אבל לא בכמויות שמציפות סתם את הגוף. היות ושתייה מרובה של מים, עלולה להזיק ומעמיסה על הכליות, שמהוות כפילטר. כל דבר צריך להעשות במינונים הנכונים. צריכה נכונה של פירות וירקות אורגניים, עדיפים על שתיית מים, שלא לצורך. מלבד זאת שממילא הם מזינים, ומספקים את המים הדרושים לגוף.

למעלה