שתי שאלות.

איתי 17

New member
שתי שאלות.

1. מה זה מש"ק בשמטרה. 2. יש כאן אנשים שמתנדבים בבסיס זמנוהף במרחב ירקון?

epi

New member
מתנדב טעית

צר לי לבשר לך אבל טעית מש"ק זה שוטר קהילתי

Deathatred

New member
שני פירושים

מפקד שאינו קצין מרכז שיטור קהילתי (ואני אשמח אם מישהו יסביר לי מה עושים שם בדיוק, כי יש מש"ק ליד הבסיס שלנו ולא ראיתי שמה אף פעם אנשים).

mamzer

New member
מפקד שאינו קצין

זה הגדרה צבאית... במשטרה הכוונה למרכז שיטור קהילתי או משהו בסגנון הרעיון המש"קים במשטרה זה "לחבר את המשטרה לקהילה" ולהקצות שוטרים לשטחים גאוגרפיות, ככה שבשכונות ומרכזים מסויימים שיהיה שוטר שהוא יהיה הכתובת המשטרתית ונוחה לגישה באותו מקום. בדר"כ חבר´ה שיש להם משרד, ודיוק (קטנוע) . (זה פרוייקט שהמשטרה בונה בשנים האחרונות,,, משהו בסגנון "הפנים לאזרח" וכאלו חרטות יניב

מתנדב

New member
אפרת שנינו צודקים

ואני יגיד לך גם למה, לדוגמא עיר כמו באר שבע שזה מחולק לכמה רובעים. אז לכל שכונה יש מש"ק שהוא נקרא מפקד שכונה. (שיטור קהילתי).

epi

New member
אוקיי

טוב כנארה שאתה צודק גם כי אני לא מכירה את זה

or_k

New member
צודק מתנדב

בבאר שבע יש מש"קים כמעט לכל שכונה ואיזור. הם עובדים לפעמים בבתי ספר ובעוד מוסדות. יש בשכונה ג´ מש"ק בשכונה ד´ מש"ק בעמק שרה בקניון הנגב מש"ק בביג מש"ק שכונה ט´

mamzer

New member
לא בדיוק

מש"ק יכול להיות גם לעיר\מרכז מסחרי\קניון ועוד....

איתי 17

New member
זה טעות

מש"ק זה לא מפקד שכונה כי אם זה היה מפקד שכונה אז למה יש את ה-"ק"? מש"ק זה מרכז שיטור קהילתי אבל השאלה שלי היא כזאת, יצא לי לעבוד אם אנשים שכונו מש"ק ולא הבנתי למה.

מתנדב

New member
איתי, לא נראה לי שזו טעות.

דבר ראשון אתה שואל, למה יש את ה "ק"?, וממילא אתה אומר שזה לא יכול להיות שמש"ק זה מפקד שכונה, תרשה לי לענות לך בדרך שאלה, מה זה מת"ח?. מת"ח זה מפקד תחנה, אם כך מה זה ה "ח"?, וכמו כן גם מתנ"א זה משטרת תנועה ארצית, אז היה צריך לכתוב מת"א, מה זה ה "נ"?. וגם אני לא מבין איך יצא לך לעבוד אם מש"ק, שזה מרכז שיטור קהילתי. לכן אמרתי שגם מה שאני וגם מה שאפרת אמרה זה נכון. אני מקווה שהבנת.

or_k

New member
כי ככה קוראים לזה

הכינוי של השוטר במרכז שיטור קהילתי הוא מש"ק.

Deathatred

New member
ראשי תיבות

מפקד תחנה מרכז שיטור קהילתי מ|דגש|פקד שכונה - ואיפה באה ה ק´? מש"ק - מפקד שכונה, זה לא מסתדר בחינת רשת"ב. ואולי האחראי במש"ק הוא מפקד שאינו קצין (מש"ק) ובפועל הוא מפקד השכונה? אולי מכאן נובע הבלבול.

איתי 17

New member
זה לא מת"א כי

זה לא מת"א כי מת"א זה מחוז תל אביב! יצא לי לעבד אם בחור שהתפקיד שלו זה להיות המש"ק של הטיילת בתל אביב.

mojoj

New member
סיכום ראשי תיבות

אוקיי בואו נתחיל מש"ק: מפקד שאינו קצין (צבאי) מרכז שיטור קהילתי (התחנה עצמה) מפקד שיטור קהילתי (האחראי על המרכז) מת"ח (מ)פקד (תח)נה מת"א: (מ)חוז (ת)ל-(א)ביב מתנא: (מ)שטרת (תנ)ועה (א)רצית רשת"ב: (ר)א(ש)י (ת)י(ב)ות

dpg

New member
פוגלרררר!!!!

מה קורה זה פרלוב דבר שני מה אתה מפגר אתה לא יודע מה זה מש"ק נ.ב היה מה זה אקשן יום שישי

למעלה