שתי שאלות

שתי שאלות

1) במידה ואין לי בפייפל מספיק כסף לרכישה, הסכום נגבה מכרטיס האשראי נכון? האם ניתן לפרוס את הסכום לתשלומים? 2) אני קונה ומוכר כל מיני פריטי אספנות כשיש מחיר מחירון רשמי וידוע לכל למוצרים אלו בקטלוגים רשמיים. כשאני מוכר מוצר במכירה פומבית אני מתחיל את המכירה ברווח מינימלי אולם נתקלתי בלא מעט מוכרים שמתחילים את המכירה בסנט בודד. האם הם עושים זאת על מנת להמנע מעמלות, או שזו טכניקת מכירה? הרי יש סכנה שהמוצר יימכר במחיר הפסד...

7575

New member
מזה מחיר מחירון רישמי וידוע

אין דבר כזה בפירטי אספנות,אפשר להעריך אבל שום דבר לא ידוע. אנשים מתחילים בסנט אחד כי זה חוסך בעמלת הצגה.אם הפריט שלך שווה משהו אז הוא ימכר, בכל אופן בשום מקום אחר לא תקבל יותר,מזה מחיר הפסד,אם קנית ביוקר אז יש גם סיכוי שתפסיד מה אתה רוצה תמיד להרוויח למה מה קרה

7575

New member
בקשר לפייפל

אני לא יכול לענות לך כי כל התשלומים אצלי נעשים בהעברות בנקאיות

roeeya

New member
תשובות:

1. כן, לגבי הפריסה זה תלוי בחברת אשראי שלך. יש חברות שנותנות לפרוס תשלומי חו"ל בצורה אוטומטית, אבל זה צריך לשאול אותם, זה לא קשור לפייפל. 2. כן,כן וכן. זה חוסך עמלות, מושך אנשים להציע כי זה זול, ויש סכנה להפסיד. יש כאלה שישימו מחיר מינימום RESERVE כדי לא להפסיד, ויש כאלה שכבר מנוסים ויודעים שהמוצר ב90% מהפעמים יגיע למחיר מסויים. יש גם שיטה למכור בסנט ולהפציץ במשלוח.

למעלה