שתי שאלות

תֶּשֶׁת

New member
שתי שאלות

ממה עשוי הג´לטין שבויטמינים Century Women? ואולי מישהו יודע איפה ניתן להשיג ויטמינים של סולגאר באזורים נהריה וכרמיאל?

dani09

New member
למיטב ידיעתי

את הויטמינים של סולגאר ניתן לרכוש בכל סופרפארם או חנות טבע.

dani09

New member
אפשר לברר בבתי מרקחת

באיזור מגורייך,גם אם אין להם,אולי הם ידעו למי יש (בטוח כבר שאלו אותם)

תֶּשֶׁת

New member
../images/Emo51.gif

‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏‏

17Maya

New member
עוד שאלה

הי קוראים לי מאיה ואני צמחונית כבר 5 שנים. רציתי לדעת מה התופעות לואי הכי נפוצות של צמחונים? משהו שקשור גם בשינה אם יש. תודה מאיה

תופעות לוואי של צמחונות / טבעונות..

התופעות הן קשות מנשוא ופשוט נוראיות: *מוסר ומצפון נקיים. *סבירות נמוכה לעודף כולסטרול (אצל טבעוניים אין סיכוי כלל וכלל) *סיכויים נמוכים יותר לסרטן מסוגים שונים. *אצל טבעוניים: סיכויים נמוכים יותר לסבול מבריחת סידן. *פחות תופעות של דלקות אף אוזן וגרון. *חיים בממוצע 5 שנים יותר. *לחץ דם נמוך יותר בממוצע. *ושאר דברים טובים וירקות. כל אלו כמובן במידה ואוכלים נכון, אם את סובלת מאיזושהם תסמינים של מחלה זה כי את לא אוכלת נכון. ואז המחלה שאת סובלת ממנה היא: אנמיה, מחסור בוויטמנים, מחסור במינרלים וכו´ וכו´ ולא צמחונות או טבעונות!!!

הויטמינים של סולגאר בנהריה..

אפשר למצוא ותם בכול חור(כול בית מרקחת אלטרנטיבי וחנות טבע וגם בסופר פארם..).. אברל רק שתדע שהם מיוצרים מבע"J(הויטמינים של סולגאר..) אם אתה צריך עוד משו מנהריה פנה אלי:)

lifegirl

New member
לא!

הוויטמינים של סולגאר הם "וגאן כושר". לא מיוצרים מבע"ח, ולא נוסו על בע"ח.

shanty.G

New member
../images/Emo70.gifיש כמה סוגים בכמוסות של סולגאר

הציפוי של חלק מסוגי הכמוסות עשוי בין היתר מן החי, מג´לטין. ישנם כדורים שאינם מכילים ג´לטין בציפוי, ואלו ה"וגאן כושר" אליהם התכוונת. צריך לשאול את המוכר/ת לפני שקונים, לא להתבלבל!

Eclipsed 0

New member
בקשר לויטמינים.

אני לוקחת B12 של Nature Made ומולטי-ויטמין של Centrom. האם הנ"ל הם ´כשרים´ לווג´נס ?

דורון ק

New member
משומה זה לא נרשם נכון!

כוונתי הייתה: בי 12 של נאטור´מייד בסופטג´ל-לא צמחוני,בטבליות-צמחי לחלוטין! צנטרום אינו צמחי מאחר שהוא מכיל ויטמין D3.

דורון ק

New member
ויטמין D

ויטמין CHOLECALCIFEROL -D3 יכול להיות מופק ממספר מקורות:עורות,מוח,שמן וצמר. בתעשיית תוספי המזון משתמשים לרוב בשמן כבד דגים או בלנולין המופק מצמר כבשים. ישנה גרסה צמחית-ויטמין ERGOCALCIFEROL-D2 אך לרוב לו משתמשים בו בתעשיית תוספי המזון אלא במוצרים המיועדים מראש לטבעונים.

למעלה