שתי שאלות

pazzi10

New member
שתי שאלות

הקטנים שלי (בני 4 חודשים) ישנים לילה שלם כבר מגיל חודשיים: אוכלים ארוחה אחרונה בסביבות 7 וחצי וקמים בסביבות 5 וחצי בבוקר לאכול שוב.
בימים האחרונים אחד מהבנים מושך עד 6 (איזה כיף) והשני מתעורר ב 4 וחצי (איזה באסה)... איך אני מחזירה את השני למשוך עוד קצת ולקום בחמש?
כבר ניסיתי לתת תמ"ל לפני השינה וזה לא עזר. מה עושים?
שאלה נוספת, הפעם לגבי זה שמושך עד שש: ביומיים האחרונים בזמן האוכל הוא לוקח כמה שלוקים ומסובב את הראש, אני מחזירה אותו והוא שוב עושה את זה. זה ממשיך ככה כל הארוחה! הוא מתחיל רצוף ואחרי כמה דקות זה משתבש... למה הוא עושה את זה?
אשמח לתובנות.
שיהיה שבוע טוב!

גלגס

New member
זרם חזק?

לגבי הינה- נשמע לי שבסהכ הם ישנים יופי. זה קורה הרבה אצל תינקות שההרגלים שלהם משתנים כל כמה חודשים. תמיד כשחברה מספרת לי על התינוק שלה שבגיל חודשיים ישן לילה שלם אני זהירה אותה שלקראת גיל חצי שנה זה עלול להשתנות. מקווה שלא אבל צריך להיות מוכנים זה שהתינוקות גדלים ומשתנים ומתחילים להציק להם דברים אחרים כמו שיניים ( הם עובדים קשה הקטנים האלה).
לגבי סיבובי הראש- אולי הזם חזק לו מדי? האם את מניקה אותם בו זמנית? הא זה קורה גם כשהוא יונק לבד? כשמניקים בוז הזרם חזק יותר. אולי תנסי להניק לבד או להניק כשאת נשענת בהטיה אחורה מה שאמור להחליש את הזרם.
ואולי זה משהו אחר. אין לי עוד רעיון...
בהצלחה

pazzi10

New member
תודה

נראה לי שזה אכן עניין הזרם כי ניסיתי לשחרר קצת לפני ההנקה ורק מלחיצה על השד יצאו שפריצים רציניים ואחר כך באמת הוא פחות עשה הפסקות..
אז תודה

למעלה