שתי שאלות

שתי שאלות

1. כמה זמן עובר מצילומי חצי הגמר של התכנית ועד שהיא משודרת בטלוויזיה?
2. האם בשידור של הגמר יש חלק שמצולם בשידור חי ומדברים עם כל הזוגות של המירוץ?

choco2602

New member
תשובות..

1. שמעתי 9 חודשים איפשהו אבל אני לא זוכרת איפה ולא בטוחה ב100% בתשובה.
2. לא יודעת להגיד לך. שנה שעברה נראה לי שישר אחרי עברו לאולפן ודיברו עם כולם אבל אני לא זוכרת אם זה היה חלק מהמירוץ. לפי האורך שלו (אורך תכנית) יכול להיות.

ALIsuperstar

New member
הרבה זמן

מדובר בכמה חודשים. סביר להניח שהתכנית צולמה בכלל שנה שעברה... בדיוק כמו בוס בהסוואה שצולמה שנה מראש ושידרו אותה ממש ממש מאוחר... כאילו מדובר בארכיון. אתה מצלם את זה מראש כדי שבמקרה ויהיה שינוי כמו תודעת הקהל שמתחבר לזוג מסויים שעף מוקדם מידי, אז חייבים לצלם שוב מהר... בשביל זה יש סקרים מראש.

Jason2

New member
אני חיכיתי לשידור

של התוכנית "יצאת צדיק" שנה וחצי עד שהיא שודרה וכבר חשבתי שלא ישדרו.
השיקולים כאן הם כלכליים בלבד והם חייבים למצוא את התזמון האופטימלי מבחינתם.

Jason2

New member
מצטער המשפט השני שאמרת ממש לא הגיוני

זוג שעף בתחילת המירוץ ורואים שהקהל מחובר אליו אז יצלמו את כל המירוץ מחדש רק בגלל זה? אתה מודע לכך שאתה מכפיל את כל התקציב? נראה לך שהם יעשו את זה?

להזכיר לך המירוץ נמשך בערך שלושה שבועות והוא רצוף. אתה לא יכול להגיד לזוגות במירוץ "תשמעו נכון שאתם בברזיל אבל החלטנו לצלם את הכל מחדש החל מספרד". זה לא יקרה.

ALIsuperstar

New member
אם צריך זה ייקרה

נכון שלא הגיוני ומדובר בהוצאה נוספת של כסף, אבל תשכחי שיותר גרוע מלבזבז עוד כמה ג׳ובות זה לפספס את הקהל... שאין יותר גרוע מזה... זה קרה בעונות של סדרות, זה קרה בהישרדות האמריקאי...

Jason2

New member
לא יקרה

רשת מזמינה את העונה מראש ואז גם מסכמים את התקציב. תמיד המטרה היא להוציא כמה שפחות. אתה לא יכול להגיד להם זה יעלה 50 מיליון ש"ח אבל יש סיכוי שזה יעלה עוד כמה עשרות מיליוני ש"ח אם זוג פופולרי יודח מוקדם מידי.

התגובה תהיה שיעיפו אותך מכל המדרגות. אבל אם אתה חושב שככה זה עובד אז שיהיה לך לבריאות.

ALIsuperstar

New member
רוב הפעמים זה בכלל לא קורה

כי היועצים הטובים כבר יודעים מה מוכר, אבל אם ונגיד והיו ממש טועים, והקהל היה ממש מתהפך, אז מבחינה כלכלית, הם אלה שטעו בניהול התקציב כשבחרו להדיח סוג שנהיה מועדף... כיום זה כמעט ולא קורה, ואם זה קורה זו מכה לא מספיק חזקה, הנה הסוורים היו די מועדפים אבל לא הרבה בכו עליהם כי יש זוגות יותר מעניינים מהם.

Jason2

New member
לגלות לך סוד?

היום כבר לא בוכים על כל מי שעף.
שעה אחרי ההדחה כבר ממשיכים הלאה כאילו כלום לא קרה.

ALIsuperstar

New member
נכון זה אחד השיקולים

תמיד טוב לדעת את מי להעיף, ולפעמים זה ממש לא נורא...

Jason2

New member
חצי הגמר והגמר

צולמו בתחילת אוגוסט בערך תשעה חודשים לאחר המירוץ.
אין שום חלק בשידור חי הכל צולם מראש.

הקטע החי

זאת המסיבה שערכו לזוג הזוכה, ואותו הנחתה נו, זאת שמנחה את חדשות הבידור עם ליאון רוזנברג

תודה על התשובות

אגב- למה מצלמים את החצי גמר ובגמר אחרי כמה חודשים? אני עוד יכולה להבין בנוגע לגמר אבל למה את החצי גמר?

למעלה