שתי שאלות :)

ogeret

New member
שתי שאלות :)

שלום... שמחתי שלמצוא את הפורום הנחמד הזה.. יש לי שתי שאלות אליכן/ם :) 1. חוץ מיצירת סדקים ע"י סטפ 1 סטפ 2 .. שמעתי על עוד אפשרות בעבודה על עץ: מורחים דבק נגרים על עץ ממתינים שייתיבש.. ועל זה מורחים אקריליק לעץ .. משום מה זה לא יוצא לי.. אם למישהו ידוע על מה אני מדברת אני אשמח לקבל תשובה.. את השלבים .. 2. קראתי את כל הדפים פה.. ויש לי הרגשה שחלק יכעסו על מה שאני אשאל סליחה מראש : מדבקות לחלון/לחרסינה.. מה השלבים להכנתם ומה החומרים שבהם צריך להשתמש. תודה וסליחה. אוגרת

dili

New member
ושתי תשובות

לגבי הדבק והעץ....זה לא מצליח לך כיוון שהטכניקה הזו בנויה על שני צבעים. את צריכה למרוח על העץ צבע מסוים, לאחר ייבושו, למרוח את דבק הנגרים (ומנסיון של מישהי מהפורום, זה הולך רק עם דבק נגרים צהוב של אלמרס), לאחר ייבוש הדבק מורחים צבע נוסף, מנוגד לצבע הראשון...אז תראי את הסדקים. לגבי מדבקות החלון, אני מצרפת הודעה ושרשור מהיום...

Lורליי

New member
לפני כמה זמן הייתה הודעה

יותר נכון שרשור בנושא. דפדפי קצת אחורה או שתעשי חיפוש.... ובאשר לשאלה השניה נסי לחפש במאממרים.

ogeret

New member
תודה...

תודה רבה על התשובות.. אני אלך לנסות את זה עכשיו.. מקווה מאוד שיהיה לי מה לתרום לפורום.. אני מאוד נהנית מהיצירתיות שלכם. נעים פה :)

av_i_va

New member
היי אוגרת ../images/Emo24.gif

ודאי שאנחנו יודעים על מה את מדברת... שמעת נכון, יש טכניקה כזו רק מי שגילה לך אותה, דילג על שלב. את דבק הנגרים יש למרוח על צבע ראשון ולא ישירות על העץ. זו הסיבה מדוע זה לא הצליח לך. לגבי מדבקות חלון, תקראי אחורה יש הסברים מפורטים. ולכל מי שקוראת הודעה זו - ועוסקת בהכנת מדבקות חלון: רכזו את כל החומר שהצטבר לקובץ אחד ואעלה אותו ללוח המאמרים לטובת כל המשתתפים וגם על מנת לחסוך מכן לענות בכל פעם מחדש.

ShirYaki

New member
אני לוקחת על עצמי את היוזמה

אני אכתוב את הכל, אשים כאן להתייחסויות ולאחר תיקונים נשים כאן את הקובץ

למעלה