שתי שאלות :)

שתי שאלות :)

1. לגבי זוגיות שלי רונית גילי גולן 260669
2. לגבי הבן שלי אלירן ברמי 18.1.92 נמצא במצב נפשי לא טוב מה יהיה איתו ?
תודה מראש

שואלת שוב

זוגיות -רונית גילי גולן 26.6.69
מה שמדאיג אותי הבן שלי אלירן ברמי 18.1.92 שנמצא במצב נפשי לא טוב מה יהיה איתו ?תודה מראש

ממליץ לתמוך ולתת לבן את מרב תשומת הלב שיצליח לצאת מהמשבר.

שלום רונית

ברשותך הרשי לי להתמקד באלירן

בפוטנציאל החיובי אלירן יודע להילחם על עקרונותיו, בעל חשיבה עצמאית, מנהיג הלוקח חסות על אחרים. יושר ערך עליון.
אך ברגע שהוא נפגע הנטייה היא להיסגר ולהתנתק מהאנשים הקרובים אליו.
אחד הדברים שקשה לו להתמודד איתם הוא ביקורת

מאד זקוק לחום, אהבה, תמיכה ועידוד

אלירן בשנה נומרולוגית המאפשרת וגם מאלצת להשאיר את הישן מאחור, להתחיל מעגל חיים חדש בכל תחום שיבחר.
ממליץ לקרוא: הבנתי והאמנתי שמאמץ עכשווי יניב את פרותיו בהמשך חיי.

רונית את בשנה המביאה גיוון בחיים. שינוי לטוב או לרע.שנה בה פוגשים אנשים חדשים, מקומות חדשים וגם רומנים ואהבות חדשות.
ממליץ לתמוך ולתת לאילרן את מרב תשומת הלב שיצליח לצאת מהמשבר.

תודה על התשובה אבל...

איך אפשר לעזור לבן אדם שלא רוצה קשר איתי ?השאיר אותי עם חובות וגם הוא עם חובות גדולים ולא רוצה לעבוד רק רוצה זוגיות ולקבל קצבת נכות .אני ניסיתי ולצערי לא הצלחתי ....אני דואגת לו מאוד :(

לא לנתק קשר עם ילדים

הי רונית

לפני כ 10 שנים התגרשתי. הבת הבכורה שלי שהייתה בגיל ההתבגרות התנתקה וכמאט לא ראיתי או שמעתי אותה. למרות שאנו גרים באותו הישוב במרחק הליכה האחד מהשנייה.

לא ויתרתי !

קבלתי כלים בכל דרך אפשרית כדי לשמר את הקשר: אם זה הדרכה הורית, עזרה מהרווחה, פיתוח הפאן הרוחני סייע לי רבות לשחרר כעסים ואכזבות שמנעו מהילדה או יותר נכון לומר הרתיעו והפחידו את הילדה מלהתקרב.

חום ואהבה
, התמדה, עקביות, נחישות,
שהעברתי לילדה הובילו לבסוף לחידוש הקשר.

היום בדיעבד אני מודה על התהליך שעברנו שבזכותו בנינו קשר מחודש ועמוק יותר מבעבר. ושנית רכשתי כ"כ הרבה כלים שבאמצעותם אני מסייע היום כאן בפורום ולעוד רבים אחרים.

כדאי לקרוא: הבנתי והאמנתי שמאמץ עכשווי יניב את פרותיו בהמשך חיי.

לצערי ניסיתי את מה שאמרת וזה לא הצליח לי :(

כשעבר בשנה שעברה את ההונאה והמשבר חיבקתי אותו ניסיתי לעזור לו להתמודד הפעלנו את הרווחה הלך ל 2 מפגשים וגם זה לא התאים לו לצערי ....אני דואגת לו מאוד אבל הוא בשלו ...לקחתי על עצמי חוב של 50000ש"ח שהוא ידע שאין לי להחזיר ההורים שלי היו צריכים לעזור לי כלכלית כי לא יכולתי לשלם ...הוא יודע שאני משלמת חוב שלו בסך 1700ש"ח בחודש וזה לא מעניין אותו !!! חי בפנטזיות שרוצה זוגיות ולא רוצה לעבוד בכלל הלך להוציא קצבת נכות ....כבר לא יודעת מה לעשות :(

אם אני משתנה המציאות סביב משתנה

הי רונית

ליבי איתך, את מתארת מצב מאד קשה ומורכב.

לפי חוכמת הקבלה - אם אני מצליח לשנות את עצמי.
המציאות סביבי משתנה

כלומר המלצתי האישית - ליצור שינוי בגישה למצב, בגישה לחיים בכלל.
מאמר נוסף שאולי יכול לפתוח הבנה רחבה יותר - הנמצא ברוחניות נמצא כל הזמן בשינויים ולא במצב קבוע.

הפורום אינו פלטפורמה לשינוי אלה הכוונה ראשונית בלבד.

למעלה